Kčkovej Asus nekupuj.Z výroby špatná konstrukce.Ber radši tu Toshibu.Jam3ss píše:Beru nejspíš ten ASUS, ale tak uvidím jestli mi někdo něco lepšího nenajde
PS:i ten Gigabyte může být v této ceně zajímavý.
Kčkovej Asus nekupuj.Z výroby špatná konstrukce.Ber radši tu Toshibu.Jam3ss píše:Beru nejspíš ten ASUS, ale tak uvidím jestli mi někdo něco lepšího nenajde
Jam3ss píše:MSI http://notebooky.heureka.cz/msi-gx633x- ... ecifikace/
Mattyno píše:Ahoj. Chci se zeptat, jaké máte teploty procesoru při hraní her na Turbo mód a Non Turbo mód.
Já mám např. při hře CITIES XL bez turba 80 a s turbem 95. Chladící podložku mám Zallman 1500w.
Jaká je u tohoto notebooku nastavená max teplota při které se přepne do klidového režimu pro ochlazení ( , , zamrznutí´´ ) V programu core temp jsem měl uložené max hodnoty i 100 stupňů a jel dál.
Notebook už jsem měl jednou v servise. Vyměnili mi ramky a větráčky. Proto jsem si sehnal tu podložku. Myslel jsem, že bude chladit víc. Zatím se mi ale s ní notebook neseknul. Jde mi o to, jestli mi neposunuli tu hranici seknutí
Předem děkuji za informace.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Kennethminc, MethrenVox, MorrissJeals a 92 hostů