Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Jam3ss píše:Beru nejspíš ten ASUS, ale tak uvidím jestli mi někdo něco lepšího nenajde
Kčkovej Asus nekupuj.Z výroby špatná konstrukce.Ber radši tu Toshibu.
PS:i ten Gigabyte může být v této ceně zajímavý.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Hele, ja vůbec nevim, co řešíš... Ta Toshiba má na hry dost slabou grafickou kartu a MSI sou všeobecně známý tím, že se přehřívaj... Plus ten procesor nevypadá nejlíp, ale zas v tom se nevyznám... Ten Gigabyte vypadá jednoznačně nejlíp, ber ho
QL-62 - Puma, nemá skoro žádné šetřící funkce, vysoká spotřeba, nulový výkon, nízký takt + přímo v tomhle Msi se zrovna QLko hřeje jako prase, takže na tom s klidem mužeš vařit kafe viz
Mattyno píše:Ahoj. Chci se zeptat, jaké máte teploty procesoru při hraní her na Turbo mód a Non Turbo mód. Já mám např. při hře CITIES XL bez turba 80 a s turbem 95. Chladící podložku mám Zallman 1500w. Jaká je u tohoto notebooku nastavená max teplota při které se přepne do klidového režimu pro ochlazení ( , , zamrznutí´´ ) V programu core temp jsem měl uložené max hodnoty i 100 stupňů a jel dál. Notebook už jsem měl jednou v servise. Vyměnili mi ramky a větráčky. Proto jsem si sehnal tu podložku. Myslel jsem, že bude chladit víc. Zatím se mi ale s ní notebook neseknul. Jde mi o to, jestli mi neposunuli tu hranici seknutí Předem děkuji za informace.
Značka Acer nijak nevybočuje z hledisky servisovanosti než ostatní značky na trhu.Navíc je nejprodávanější.To o něčem svědčí,že?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3