problém s napájaním ntb
problém s napájaním ntb
ahojte. mám problém so zapnutím ntb (hp dv 6720s) doteraz s ním neboli žiadne problémy ale teraz ho neviem zapnúť, teda zapnúť sa dá, ale len s baterkou. ak chcem zapnúť ntb len zo siete tak sa spustit nechce. a keď spúšťam ntb s baterkou, tak mi sa mi nenabíja aj keď je v sieti. je problém v adaptéri alebo v niečom inom? a ešte jeden postreh : keď je adaptér zapojený v počítači tak (keď ešte fungoval normálne)pri diere jak sa dáva do ntb svietil na modro, teraz na modro bliká (ako keby nedostával dosť šťavy pritom som odskúšaval na skúšačke a adaptér dával 19V jak ma). prosím poradte. (záruka mi skončila pred 3 mesiacmi) vďaka
ahoj, když baterku z ntb vyndáš a dáš tam pouze adaptér? Naběhne?
To, že adaptér dává 19V je fajn, ale nemusí už mít potřebný výkon na dobíjení baterky.. (u 6720s stačí tuším 60W).
Těžko ti konkrétněji poradit, může to být právě zdrojem, může stávkovat baterka, ale může to být bohužel i deskou. Proto bych zkoušel od toho nejjednoduššího a tím je zdroj.. zkus sehnat někde obdobný a vyzkoušej ho jak se to chová.
To, že adaptér dává 19V je fajn, ale nemusí už mít potřebný výkon na dobíjení baterky.. (u 6720s stačí tuším 60W).
Těžko ti konkrétněji poradit, může to být právě zdrojem, může stávkovat baterka, ale může to být bohužel i deskou. Proto bych zkoušel od toho nejjednoduššího a tím je zdroj.. zkus sehnat někde obdobný a vyzkoušej ho jak se to chová.
-
- píše často
Čti příspěvky od toho mého dál taky to řeším http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 086#250086
Vyzkoušej jen konektor zatlačit do samice ntb a zjistíš že je to taky špatný kontakt
Vyzkoušej jen konektor zatlačit do samice ntb a zjistíš že je to taky špatný kontakt
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“