problém s napájaním ntb

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
malina
občas něco napíše

problém s napájaním ntb

Příspěvekod malina » 12 črc 2010 14:40

ahojte. mám problém so zapnutím ntb (hp dv 6720s) doteraz s ním neboli žiadne problémy ale teraz ho neviem zapnúť, teda zapnúť sa dá, ale len s baterkou. ak chcem zapnúť ntb len zo siete tak sa spustit nechce. a keď spúšťam ntb s baterkou, tak mi sa mi nenabíja aj keď je v sieti. je problém v adaptéri alebo v niečom inom? a ešte jeden postreh : keď je adaptér zapojený v počítači tak (keď ešte fungoval normálne)pri diere jak sa dáva do ntb svietil na modro, teraz na modro bliká (ako keby nedostával dosť šťavy pritom som odskúšaval na skúšačke a adaptér dával 19V jak ma). prosím poradte. (záruka mi skončila pred 3 mesiacmi) vďaka

Diloph

Příspěvekod Diloph » 25 črc 2010 12:25

ahoj, když baterku z ntb vyndáš a dáš tam pouze adaptér? Naběhne?

To, že adaptér dává 19V je fajn, ale nemusí už mít potřebný výkon na dobíjení baterky.. (u 6720s stačí tuším 60W).

Těžko ti konkrétněji poradit, může to být právě zdrojem, může stávkovat baterka, ale může to být bohužel i deskou. Proto bych zkoušel od toho nejjednoduššího a tím je zdroj.. zkus sehnat někde obdobný a vyzkoušej ho jak se to chová.

kryspin.motyczka
píše často

Příspěvekod kryspin.motyczka » 28 črc 2010 14:26

ale bacha na to. pokud mas v prde*i desku, muzes znicit i novy zdroj.. ja jsem ted vyhazoval takovyto notebook, protoze jsem na nem znicil tri zdroje, nez jsem nasel pricinu..
Apple Macbook Pro 13"

Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside

Satepek
občas něco napíše

Příspěvekod Satepek » 28 črc 2010 20:19

Čti příspěvky od toho mého dál :-) taky to řeším :-) http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 086#250086
Vyzkoušej jen konektor zatlačit do samice ntb a zjistíš že je to taky špatný kontakt :-)

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“