inspiron 1520

notebooky DELL (Precision, Latitude, Inspiron) a vše kolem nich
kAdEtT

Příspěvek od kAdEtT »

Su zvědavej na ten konfigurátor
Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ghost »

lucy_stike píše:Doufam, ze budou ty inspirony konfigurovatelne s XP jak ted maji v popisu na strankach ...

ked si k tomu kupis vista bussines tak si potom miesto nich na to mozes legalne nahodit xp pro. a drivers pre XPcka na US stranke dell-u pre 1520 vyzera, ze su takze nevidim problem. ja to tak planujem spravit.
lucy_stike
občas něco napíše

Příspěvek od lucy_stike »

Jsem mozna netrpelivy, ale je uz desateho, kolem obeda, o konfiguratoru se mi dokonce i zdalo a porad nic :(

Sice mi sice trosku spravil chut a pomysleni na lepsi grafarnu poker, ale tohle me zabiji ... snad se ten konfigurator behem dneska objevi ... snad :roll:
TomZ
píše často

Příspěvek od TomZ »

Docela zvlastni, ze jak na nemeckem na rakouskem konfiguratoru neni v nabidce u 1520ky sdilena grafika.. tak x300 nebo jak se jmenuje..

A taky koukam, ze tam nemci a rakusaci maji nejake zvyhodnene nabidky..snad to daj tak i u nas..
Forget the past, the future is now, the present`s gone..
kAdEtT

Příspěvek od kAdEtT »

pořád žádný kongigurátor.omgggg
Why?!
občas něco napíše

Příspěvek od Why?! »

A kde se vůbec má objevit? Tady? Včera tem ještě byl na výběr Inspiron, ale teď tam je jen ten nový Vostro, místo toho Inspironu... Co to má znamenat? :roll:
Gulii
píše často

Příspěvek od Gulii »

Tak zde je recenze Dell Inspiron 1520... Jak jsem výše psal, že se mi zdál velmi úzký, tak zde na fotech mi přijde značně tlustý... kor zde:

Obrázek

Jinak přesně na té stránce co publikuje Why?!, tak by se měly objevit i Inspirony... Mělo to být už v pondělí, pak jsem se dozvěděl, že do dnešního poledne :roll: Takže nezbývá než čekat :)
Dell Latitude XT
TomZ
píše často

Příspěvek od TomZ »

O te baterce tam moc pozitivne nepise.. 3 resp 4hodiny nic moc.. Chci tam mit sdilenou grafiku a aby to pri povypinanych vecech a kancl praci vydrzelo 5hodi aspon(jako 6400). To je jeden z velkych duvodu proc sem chtel 6400 a teda chci toto... co myslite.. bude tam ta vydrz?
Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ghost »

2_tomz: ved si kup tu 6400vku v promo akcii. jedine co je zaujimave na 1520 oproti 6400 je mainstreamova dedikovana grafika a WSXGA lcd.

inak ten vostro 1500 vyzera tiez zaujimavo, rovnaky konfig na us stranke ako u inspironu 1520 by ma vysiel o 100vku viac ale vostro ma miesto vyberu farieb magneziove sasi (podla stranky dell-u) http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=cs&s=pad
TomZ
píše často

Příspěvek od TomZ »

Ghost: koupim 1520 o tolik draz nevyjde a nerad si kupuju vybehovy veci
Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ghost »

no aby som pravdu povedal mne sa zacina viac pacit to nove vostro.

co som teraz pozeral rakusky dell.at (tam sa uz predava) tak vostro 1500 v tejto konfiguracii:
T7300, vista bussines, 3 roky NBD, WSXGA, 2GB RAM, 160GB HDD, nv8600gt, dvdrw, 9cell bat., bluetooth, wifi g/n
stoji 1378 EUR (konecna cena aj s mwst a dopravou).

inspiron 1520 v rovnakej konfiguracii ale s vista home premium, 1 rocnou collect&return zarukou vyde na 1354 EUR (tiez konecna cena aj s dopravou)

inak ceny v minimalnych konfiguraciach zacinaju na 700-800 EUR.

btw teraz maju akciu dopravu nad 549 EUR zdarma inak je to +60-80 EUR a uvadzacia zlava na vostro je 40EUR a u inspironu 50EUR. takze ak ho v cechach daju bez nich tak tam moze byt o 100-150 EUR drahsi.

uz by sa konecne mohol cesky dell rozhybat :?
Hempknight
občas něco napíše

Příspěvek od Hempknight »

A nevíte kdy bude vostro k mání u nás?
Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ghost »

tak podla toho co som pozeral na nete (boardy a pod) je vostro to iste co nove inspirony. rozdiel je len vo farebnom prevedeni, OS a servise. vostro notebooky navyse maju moznost v konfiguratore vyhodit bloatware (napr trial norton antivirus a pod).

po hw stranke
vostro 1400 = inspiron 1420
vostro 1500 = inspiron 1520
vostro 1700 = inspiron 1720
Bananik
píše často

Příspěvek od Bananik »

Malo by tam byt aj pevnejsie a uzsie sasi a klavesnica proti poliatiu tekutinou. A podla sprav na notebook.cz su tam aj sluzby ako moznost vratit peniaze do 30 dni a podobne. Uvidime ked sa to objavi.

Uz som to pisal do ineho threadu. Vostro by sa mohlo dat objednat v priebehu buduceho tyzdna, ale nie je to iste. Dodanie cca 4 tyzdne.
lucy_stike
občas něco napíše

Příspěvek od lucy_stike »

Prave mi prisel mail primo od ceskeho prodejce DELL.

V mailu je mimo jine sdelovani, ze inspik 1520 je jiz v pordeji, ovsem nabidkach na strankach nebude. Je vsak mnoznost objednat si ntb pres telefon s tim ze Vam cenove nabidky vasich konfiguraci poslou mailem, jak budu vedet vice (hlavne cenu) hned to sem pisnu ...

Prijemy den