inspiron 1520
lucy_stike píše:Doufam, ze budou ty inspirony konfigurovatelne s XP jak ted maji v popisu na strankach ...
ked si k tomu kupis vista bussines tak si potom miesto nich na to mozes legalne nahodit xp pro. a drivers pre XPcka na US stranke dell-u pre 1520 vyzera, ze su takze nevidim problem. ja to tak planujem spravit.
-
- občas něco napíše
Tak zde je recenze Dell Inspiron 1520... Jak jsem výše psal, že se mi zdál velmi úzký, tak zde na fotech mi přijde značně tlustý... kor zde:
Jinak přesně na té stránce co publikuje Why?!, tak by se měly objevit i Inspirony... Mělo to být už v pondělí, pak jsem se dozvěděl, že do dnešního poledne Takže nezbývá než čekat
Jinak přesně na té stránce co publikuje Why?!, tak by se měly objevit i Inspirony... Mělo to být už v pondělí, pak jsem se dozvěděl, že do dnešního poledne Takže nezbývá než čekat
Dell Latitude XT
O te baterce tam moc pozitivne nepise.. 3 resp 4hodiny nic moc.. Chci tam mit sdilenou grafiku a aby to pri povypinanych vecech a kancl praci vydrzelo 5hodi aspon(jako 6400). To je jeden z velkych duvodu proc sem chtel 6400 a teda chci toto... co myslite.. bude tam ta vydrz?
Forget the past, the future is now, the present`s gone..
2_tomz: ved si kup tu 6400vku v promo akcii. jedine co je zaujimave na 1520 oproti 6400 je mainstreamova dedikovana grafika a WSXGA lcd.
inak ten vostro 1500 vyzera tiez zaujimavo, rovnaky konfig na us stranke ako u inspironu 1520 by ma vysiel o 100vku viac ale vostro ma miesto vyberu farieb magneziove sasi (podla stranky dell-u) http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=cs&s=pad
inak ten vostro 1500 vyzera tiez zaujimavo, rovnaky konfig na us stranke ako u inspironu 1520 by ma vysiel o 100vku viac ale vostro ma miesto vyberu farieb magneziove sasi (podla stranky dell-u) http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=cs&s=pad
no aby som pravdu povedal mne sa zacina viac pacit to nove vostro.
co som teraz pozeral rakusky dell.at (tam sa uz predava) tak vostro 1500 v tejto konfiguracii:
T7300, vista bussines, 3 roky NBD, WSXGA, 2GB RAM, 160GB HDD, nv8600gt, dvdrw, 9cell bat., bluetooth, wifi g/n
stoji 1378 EUR (konecna cena aj s mwst a dopravou).
inspiron 1520 v rovnakej konfiguracii ale s vista home premium, 1 rocnou collect&return zarukou vyde na 1354 EUR (tiez konecna cena aj s dopravou)
inak ceny v minimalnych konfiguraciach zacinaju na 700-800 EUR.
btw teraz maju akciu dopravu nad 549 EUR zdarma inak je to +60-80 EUR a uvadzacia zlava na vostro je 40EUR a u inspironu 50EUR. takze ak ho v cechach daju bez nich tak tam moze byt o 100-150 EUR drahsi.
uz by sa konecne mohol cesky dell rozhybat
co som teraz pozeral rakusky dell.at (tam sa uz predava) tak vostro 1500 v tejto konfiguracii:
T7300, vista bussines, 3 roky NBD, WSXGA, 2GB RAM, 160GB HDD, nv8600gt, dvdrw, 9cell bat., bluetooth, wifi g/n
stoji 1378 EUR (konecna cena aj s mwst a dopravou).
inspiron 1520 v rovnakej konfiguracii ale s vista home premium, 1 rocnou collect&return zarukou vyde na 1354 EUR (tiez konecna cena aj s dopravou)
inak ceny v minimalnych konfiguraciach zacinaju na 700-800 EUR.
btw teraz maju akciu dopravu nad 549 EUR zdarma inak je to +60-80 EUR a uvadzacia zlava na vostro je 40EUR a u inspironu 50EUR. takze ak ho v cechach daju bez nich tak tam moze byt o 100-150 EUR drahsi.
uz by sa konecne mohol cesky dell rozhybat
-
- občas něco napíše
tak podla toho co som pozeral na nete (boardy a pod) je vostro to iste co nove inspirony. rozdiel je len vo farebnom prevedeni, OS a servise. vostro notebooky navyse maju moznost v konfiguratore vyhodit bloatware (napr trial norton antivirus a pod).
po hw stranke
vostro 1400 = inspiron 1420
vostro 1500 = inspiron 1520
vostro 1700 = inspiron 1720
po hw stranke
vostro 1400 = inspiron 1420
vostro 1500 = inspiron 1520
vostro 1700 = inspiron 1720
Malo by tam byt aj pevnejsie a uzsie sasi a klavesnica proti poliatiu tekutinou. A podla sprav na notebook.cz su tam aj sluzby ako moznost vratit peniaze do 30 dni a podobne. Uvidime ked sa to objavi.
Uz som to pisal do ineho threadu. Vostro by sa mohlo dat objednat v priebehu buduceho tyzdna, ale nie je to iste. Dodanie cca 4 tyzdne.
Uz som to pisal do ineho threadu. Vostro by sa mohlo dat objednat v priebehu buduceho tyzdna, ale nie je to iste. Dodanie cca 4 tyzdne.
-
- občas něco napíše
Prave mi prisel mail primo od ceskeho prodejce DELL.
V mailu je mimo jine sdelovani, ze inspik 1520 je jiz v pordeji, ovsem nabidkach na strankach nebude. Je vsak mnoznost objednat si ntb pres telefon s tim ze Vam cenove nabidky vasich konfiguraci poslou mailem, jak budu vedet vice (hlavne cenu) hned to sem pisnu ...
Prijemy den
V mailu je mimo jine sdelovani, ze inspik 1520 je jiz v pordeji, ovsem nabidkach na strankach nebude. Je vsak mnoznost objednat si ntb pres telefon s tim ze Vam cenove nabidky vasich konfiguraci poslou mailem, jak budu vedet vice (hlavne cenu) hned to sem pisnu ...
Prijemy den