Asus G73JH
-
LordTNT
- občas něco napíše
-
anyman
- občas něco napíše
-
Erricco
- píše často
-
orgasmic
- Moderátor
-
Erricco
- píše často
-
lubak91
- občas něco napíše
-
Ondr4H
- občas něco napíše
-
djmicho
- guru
-
Kosobecny
- občas něco napíše
-
Erricco
- píše často
-
H11
- občas něco napíše
"šumění"
Mám takový problémek když třeba zapnu ICQ začne mi někdy z ničeho nic příšerně nahlas šumět reproduktor (i když je softwerově vypnutej zvuk)...sem si myslel že je to tim že sem si stahl od realteku nejnovější ovladače ale děláto i s originálníma....že je reprák přič se mi nezdá protože to nedělá náhodně ale ve když třeba něco poštim nebo tak...nevíte někdo čim by to mohlo bejt? stává se to někomu?
-
nehned
- občas něco napíše
Zdravim
nemate nekdo zkusenost s nastavenim obrazu pres HDMI na fullHD monitor ci televizi.
Pri pripojeni lcd monitoru i televize pres HDMI se me obevi obraz zmenseny (jedno jake dam rozliseni), na obou lcd se me obevi cca 1 az 2 cm cerny ramecek kolem zobrazeni. Pri pripojeni pres VGA je obraz plny(tedy pres cely dislpay) , navic jde jak na monitoru tak televizi obraz rozsirovat do strany i vysky. Pri pripojeni pres HDMI obraz ani na jednom z externich zobrazeni rozsirit nejde.
Snad se tu najde nejaky znalec, prece jen mit z 23palcoveho monitoru cca 19palcovy neni prave prijemne, nemluve o filmech na lcd tv.
nemate nekdo zkusenost s nastavenim obrazu pres HDMI na fullHD monitor ci televizi.
Pri pripojeni lcd monitoru i televize pres HDMI se me obevi obraz zmenseny (jedno jake dam rozliseni), na obou lcd se me obevi cca 1 az 2 cm cerny ramecek kolem zobrazeni. Pri pripojeni pres VGA je obraz plny(tedy pres cely dislpay) , navic jde jak na monitoru tak televizi obraz rozsirovat do strany i vysky. Pri pripojeni pres HDMI obraz ani na jednom z externich zobrazeni rozsirit nejde.
Snad se tu najde nejaky znalec, prece jen mit z 23palcoveho monitoru cca 19palcovy neni prave prijemne, nemluve o filmech na lcd tv.
-
Erricco
- píše často
-
john34
- občas něco napíše
nehned:nevím jak to nastavuješ a nejsem žádnej znalec a občas jsem s tím měl taky problémy ať s notebookem nebo velkým compem, ale u mě to funguje tak, že v Catalystech v záložce Zobrazení@pracovní plochy, je dole symbol notebooku a TV, pravým tlačitlem klepnu na TV a dám duplikovat nebo pokud máš eng. tak clony, tak takhle to funguje u mě...
-
juraj08
- občas něco napíše
Aky rozdiel je vo verziach A1 a A2 ?
Co som cital, zevraj len v mechanike, len som sa nedocital co konkretne je ine na mechanike ...
Zevraj verzie A2 by mali mat odstrane problemy s displejom a grafikou atd ...
Su tie A2 verzie nejak specialne oznacene, alebo nie ?
Diky moc za odpovede
Rozhodujem sa medzi G73JH a GX740 a furt neviem ktory
Co som cital, zevraj len v mechanike, len som sa nedocital co konkretne je ine na mechanike ...
Zevraj verzie A2 by mali mat odstrane problemy s displejom a grafikou atd ...
Su tie A2 verzie nejak specialne oznacene, alebo nie ?
Diky moc za odpovede
Rozhodujem sa medzi G73JH a GX740 a furt neviem ktory