Asus G73JH
"šumění"
Mám takový problémek když třeba zapnu ICQ začne mi někdy z ničeho nic příšerně nahlas šumět reproduktor (i když je softwerově vypnutej zvuk)...sem si myslel že je to tim že sem si stahl od realteku nejnovější ovladače ale děláto i s originálníma....že je reprák přič se mi nezdá protože to nedělá náhodně ale ve když třeba něco poštim nebo tak...nevíte někdo čim by to mohlo bejt? stává se to někomu?
Zdravim
nemate nekdo zkusenost s nastavenim obrazu pres HDMI na fullHD monitor ci televizi.
Pri pripojeni lcd monitoru i televize pres HDMI se me obevi obraz zmenseny (jedno jake dam rozliseni), na obou lcd se me obevi cca 1 az 2 cm cerny ramecek kolem zobrazeni. Pri pripojeni pres VGA je obraz plny(tedy pres cely dislpay) , navic jde jak na monitoru tak televizi obraz rozsirovat do strany i vysky. Pri pripojeni pres HDMI obraz ani na jednom z externich zobrazeni rozsirit nejde.
Snad se tu najde nejaky znalec, prece jen mit z 23palcoveho monitoru cca 19palcovy neni prave prijemne, nemluve o filmech na lcd tv.
nemate nekdo zkusenost s nastavenim obrazu pres HDMI na fullHD monitor ci televizi.
Pri pripojeni lcd monitoru i televize pres HDMI se me obevi obraz zmenseny (jedno jake dam rozliseni), na obou lcd se me obevi cca 1 az 2 cm cerny ramecek kolem zobrazeni. Pri pripojeni pres VGA je obraz plny(tedy pres cely dislpay) , navic jde jak na monitoru tak televizi obraz rozsirovat do strany i vysky. Pri pripojeni pres HDMI obraz ani na jednom z externich zobrazeni rozsirit nejde.
Snad se tu najde nejaky znalec, prece jen mit z 23palcoveho monitoru cca 19palcovy neni prave prijemne, nemluve o filmech na lcd tv.
nehned:nevím jak to nastavuješ a nejsem žádnej znalec a občas jsem s tím měl taky problémy ať s notebookem nebo velkým compem, ale u mě to funguje tak, že v Catalystech v záložce Zobrazení@pracovní plochy, je dole symbol notebooku a TV, pravým tlačitlem klepnu na TV a dám duplikovat nebo pokud máš eng. tak clony, tak takhle to funguje u mě...
Aky rozdiel je vo verziach A1 a A2 ?
Co som cital, zevraj len v mechanike, len som sa nedocital co konkretne je ine na mechanike ...
Zevraj verzie A2 by mali mat odstrane problemy s displejom a grafikou atd ...
Su tie A2 verzie nejak specialne oznacene, alebo nie ?
Diky moc za odpovede
Rozhodujem sa medzi G73JH a GX740 a furt neviem ktory
Co som cital, zevraj len v mechanike, len som sa nedocital co konkretne je ine na mechanike ...
Zevraj verzie A2 by mali mat odstrane problemy s displejom a grafikou atd ...
Su tie A2 verzie nejak specialne oznacene, alebo nie ?
Diky moc za odpovede
Rozhodujem sa medzi G73JH a GX740 a furt neviem ktory