Dell XPS M1330 - už je

notebooky DELL (Precision, Latitude, Inspiron) a vše kolem nich
TomZ
píše často

Příspěvek od TomZ »

Jestli se to potvrdi tak si to necham privest z UK nebo USA.. a nebo poohlednu po jine znacce. sux..

Mno dal jsem konfiguraci 1520ky z USa webu.. kamos to tam z firmy do Dellu posle.. tak uvidim jestli daji cenu nebo reknou, ze to v cesku nebude.
Forget the past, the future is now, the present`s gone..
CHACKER
občas něco napíše

Dell XPS M1330

Příspěvek od CHACKER »

Do kelu,, to abych si jeste 2-3 mesice pockal co bude :roll: a makal na moji 3x vyhorely sunce :lol:
Ride for Fun, RiDE 4 SNOWBOARDERS.CZ
ASmobile Z37S 13.3", GF8400 256MB,Core2Duo T7500 2,2Ghz, 2GB DDR2 Ram 667mhz, 160GB 7200 HDD SATAII, Wifi, BT.
Ghost
Moderátor

Příspěvek od Ghost »

Koudy píše:dell proste potreboval udelat levnou radu notasu se sasi naprosto naprd...ktery sou pro maly firmicky..v usa stojej 12 - 20 tisic v prepoctu...a oni kvuli nim stahnou inspiky ktery se daj naklikat az za 40 - 50 a sou suprovy....nechapu vubec to marketingovy mysleni amiku...

preco myslis, ze so sasi naprosto naprd? ja neviem posudit lebo zial o nom nemam ine info ako zo stranky dell-u ale minimalne z casti by mal byt na vostre vraj pouzity horcik co mi pride osobne lepsie ako celoplastovy inspiron. aj ked podla rozmerov vyzera, ze to bude uplne to iste akurat v inej farbe. farby mna osobne netrapia. aj tak chcem cierny :)

btw v rovnakej konfiguracii je vostro oproti inspironu drahsie aj v us aj v at. tie 20tisicove vostra v usa maju celeron, integrovanu grafiku a 512mb ram... ale nie je problem naklikat aj core2, 2gb ram a nv8600gt.
Naposledy upravil(a) Ghost dne 12 črc 2007 23:17, celkem upraveno 1 x.
kobli

... nabidka stale existuje

Příspěvek od kobli »

Nevim jak jste prisli na to, ze Inspiron a XPS u nas nejsou v prodeji. Dell jem ma porad ve sve nabidce. Muzete se na ne v pohode dostat pres horni listu s nabidkou notebooku ... jsou tam vsechny modely. Zkousel jsem objednat a vse probihalo korektne ... :!: Samozrejme novinky jeste nemaji konfiguratory, ale nevypada to na nemoznost objednani. Pres telefon to urcite pujde ... takze zadna panika ... jasne :lol:
Volal jsem taky do dell.cz, ale vypada to, ze se v praze dela jen do 14:00 ...
t.
CeCo

Příspěvek od CeCo »

To, ze su v katalogu neznamena, ze sa daju objednat ;) Predpokladam, ze ich velmi rychlo stiahnu aj odtial...

C
Koudy

Příspěvek od Koudy »

kobli > no to ze nejsou na strankach s konfiguratorem se kterym tam mely bejt uz od pondelka znamena ze u nas officialne v prodeji nejsou ;]...Sehnat se tu zatim daj a ja doufam ze to tak bude i nadale...xpsko 1210 taky mesic prodavali tady..pak jim to USA zatrhla a rok tady nebylo..a az minuly leto se tu zacala ta 1210 znova prodavat..to samy M1710 coz je dle me uplne nejuzasnejsi 17palcovy XPSko..vsude ve svete {i v podelanym nemecku!!} ho uz dva roky prodavaj a tady v CR na strankach neni..protoze podle ameriky sme proste mensi trh..

to samy proste tedka..sme mensi trh..nejsou tu zadny velky firmy podle amiku {LOL}...takze prisel pokyn z USA at se tu zacnou prodavat notasy hlavne pro ty maly firmy..cili inspirony stahnout a nasadit vostra!...cesky manageri z dellu atp..se proti tomu dost ohradili..protoze to novy xpsko chtej prosadit a inspiky taky..Sice se to zatim da po telefonu nejak objednat..ale je pruser ze to proste bude a je drazsi..problem je ze si tam clovek nebude moct naklikat to co bude chtit a hlavne proste je CR v zebricku dodani az na skoro poslednim miste za USA trhem..UK trhem..nemeckym..francouzskym trhem atp...Od kamose tam mam jako moznost vzit 10 kousku tech XPSek tedka..tak je asi nejak rychle nakoupim a budu na nej tlacit at mi je kouka objednat letecky pac fakt nehodlam cekat {a nechci aby cekali ani lidi kteri si je odemne objednali}...dva mesice..nez irska tovarna uspokoji americky iphonemagory ktery musej mit vsechno prvni..s tim se nesmirim proste!! :]]]

Osobne fakt doufam ze si ty cesky manageri nenechaj srat na hlavu a ty xpska a inspiky si na stranky prosadej...pak uz zalezi jenom na tom aby jim tam nedali usa analitici vetsi ceny nez je potreba...uvidime no. Zitra snad budu znat nejaky dalsi podrobnosti a nejak se modlim za ten konfigurator od pristiho pondelka
kobli

Koupe v zahranici ....

Příspěvek od kobli »

Omlouvam se za dotaz, tuhle oblast nesleduji.
A co mi brani si to objednat v Nemecku nebo Anglii? Oni mi to sem neposlou nebo je cena uplne mimo?
T.
Koudy

Příspěvek od Koudy »

no kdyz si to objednas v anglii nebo nemecku a das tam adresu cesky republiky tak co myslis ze se stane?...zkus si to treba objednat z usa...jestli to prijde driv..kdyz i lidi ktery v usa zijou a objednali si to..maji najednou o mesic delsi cekaci dobu
CeCo

Příspěvek od CeCo »

Ludia,
tym, ze si to objednate inde tomu urcite nepomoze - Dell proste nema dostatok materialu na to, aby mohol uspokojit vsetkych! Ci ten previs dopytu bude v USA, Europe alebo Tramtarii uz je jedno - podstatne je ze je proste privela ludi, ktori chcu XPS 1330...

C
Gulii
píše často

Příspěvek od Gulii »

Dnes jsem psal do Dellu a ptal jsem se na SSD Disk :) Pokud si ho zvolíte v konfigurátoru tak je o celých 10 000,- dražší než 160GB (7200RPM) SATA Hard Drive :roll: Uvažuje o této alternativě někdo?? Měl bych ale ještě otázku... Je možné později vyměnit klasický disk za nějaký SSD?? - jak to potom bude s Windowsy -> bude potřeba zakoupit new licenci??
Dell Latitude XT
Zacker
píše často

Příspěvek od Zacker »

Ehm...
Odkdy je licence Windows vázána na disk ?

Jinak s výměnou by neměl být problém, otázkou je jak dlouho bude trvat než ceny SSD klesnou na únosnou mez
(osobně bych to viděl aspoň na 2 roky než se to začne prodávat ve větším množství)
Gulii
píše často

Příspěvek od Gulii »

To já nevím, ale četl jsem, že při výměně určitého HW už nebude licence platná :roll: Ale asi to je nějaká hloupost, tak to pusťmě z hlavy :)

Chaoz ohledně internetových stránek Dellu myslím stále přetrvává... Např. zde je informace, že XPS M1330 bu možné vybavit:
Graphic Card
NVIDIA® GeForce™ Go 8600V with 128MB DDR3 dedicated graphic memory :arrow:
Dell Latitude XT
CeCo

Příspěvek od CeCo »

Len aby 8600V nebola len premenovana 8400M; uz som sa s takymi fintami stretol...

C
Ghost
Moderátor

Příspěvek od Ghost »

nie, to len niektore pobocky dell-u su uplne neschopne prevadzkovat vlastny web.

napr. ceska pobocka ponuka k vostru 1400 toto:
Grafika Až NVIDIA® GeForceTM Go 8600M GT se 128MB vlastní grafickou pamětí DDR2

to by som chcel mat :lol:
Rexy

Příspěvek od Rexy »

to Ghost

vzdycky jsem mel ati tak tohle neznam. proc tam uvadi 'go 8600' videl jsem tyhle karty bez toho 'go' maj tam chybu nebo opravdu ta verze existuje?
dik