To byl prave vtip. Vetsina vi, ze pctuning je zeleny a ddworld cerveny
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
j_m:
V dnesni dobe nema smysl nVidii kupovat. A PhysX je vazne k smichu...kvuli tomu bych si vazne grafiku nevybiral.
V dnešní době má smysl kupovat jen podle ceny.A je úplně jedno kdo to vyrábí.orgasmic píše:Ghost:
To byl prave vtip. Vetsina vi, ze pctuning je zeleny a ddworld cerveny![]()
j_m:
V dnesni dobe nema smysl nVidii kupovat. A PhysX je vazne k smichu...kvuli tomu bych si vazne grafiku nevybiral.
oneill_sx1 píše:GTX460 je zrovna po delší době zdařila nVidia - výkonná, slušná spotřeba a překvapivě, na nVidii, rozumně nastavená cena (u 768 MB verze). Kdybych si měl dnes pořizovat grafickou kartu, tak zvolím GTX460 768 MB (pro mé rozlišení). 1GB verze se cenově už příliš blíží HD5850, která je ale výkonnější.
gumidekmedvidek píše:Dobrý den mám problem s demoverzi Mafii 2. Stáhnul jsem ji a kdyz ji chci spustit tak se mi nechce spustit vubec nechapu proc.
Jestli mate podobny problem tak dejte vedet dekuji.
mam notebook
Asus Pro64J Series
Intel Core i5 2,57 Ghz
Nvidia GeForce GT325M CUDA, Optimus, 1Gb
4Gb DDRIII 1067Mhz
Seagate 640Gb, 5400 ot./mUSB 3.0, eSata, HDTV, Windows 7 HP x64
Malarki píše:gumidekmedvidek píše:Dobrý den mám problem s demoverzi Mafii 2. Stáhnul jsem ji a kdyz ji chci spustit tak se mi nechce spustit vubec nechapu proc.
Jestli mate podobny problem tak dejte vedet dekuji.
mam notebook
Asus Pro64J Series
Intel Core i5 2,57 Ghz
Nvidia GeForce GT325M CUDA, Optimus, 1Gb
4Gb DDRIII 1067Mhz
Seagate 640Gb, 5400 ot./mUSB 3.0, eSata, HDTV, Windows 7 HP x64
pouzij hlavu
kiposukjange píše:Ta GTX460 vypadá opravdu dobře, ale mně se po dobu cca 7mi let osvědčila metoda zásadně nekupovat grafiky ze střední třídy, ale jedině minimálně nižší Hi-end karty, které mají narozdíl od střední třídy jistý potenciál. Příklad - v době populárních karet GF6600GT jsem měl 6800GT. A tak se to vždy vyplatilo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů