ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
Jako ten book je jinak skvělej, ale tu reklamaci teda zkusím... Ale nemyslím si, že by to pískalo všechno...
Takže to pískají ty cívky? Já myslel, že u toho levýho Shiftu je disk a že on tam piští... Mohli by se vymluvit, že nic neslyší a nebo by to mohli svést na to, že to ten disk dělá normálně, ale já tu přeci nebudu poslouchat, jak mi tu hnusně piští v rohu a že mě z toho hafo bolí hlava už...!!!
Takže to pískají ty cívky? Já myslel, že u toho levýho Shiftu je disk a že on tam piští... Mohli by se vymluvit, že nic neslyší a nebo by to mohli svést na to, že to ten disk dělá normálně, ale já tu přeci nebudu poslouchat, jak mi tu hnusně piští v rohu a že mě z toho hafo bolí hlava už...!!!
-
- občas něco napíše
TeĎ mě tu trápí jeden neduh - při hraní BC2 na low detaily na nativ se mi hra občas zasekává. Prostě 1×-2× za mapu se mi zasekne obraz, někdy i zvuk a do 10 sekund je vše zase v pořádku. Catalysty mám 10.7 mobile. je to ovladači? Mám tam dát ty z http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx (ATI Radeon™ Video Card Drivers)? Ty stávající mám z http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... n7-64.aspx ... A ještě se mi hodně dlouho načítá mapa v MP, na stoláku to mám třeba do 10 sekund, jenže tady o dost dýl... Poradíte prosím?
Tak, při střelbě to teda klesne toFPS, jenže když to dám na low, skoro vůbec to neklesne... Ale oto teď nejde, já jsem se ptla na ty záseky. A v Atacama Desert (mapě) se mi nezobrazuje pár textur (regály v rozpadlé lodi). TO bude asi tím low nastavením, že?
Jinak jsme došel na to, že když notebook zapnu a není k němu nic zapojené do USB, tak book vůbec nepíská, jen jde normálně slyšet občas disk, jenže když dám byť i jedinou krysu do USB, okamžitě začně pískat. Po odpojení USB zase pískání přestane.... Takže tohle jim tam přesně řeknu.... To pískání způsobuje i všem jiným, komu to píská, nějaké připojená USB periferie?
Jinak jsme došel na to, že když notebook zapnu a není k němu nic zapojené do USB, tak book vůbec nepíská, jen jde normálně slyšet občas disk, jenže když dám byť i jedinou krysu do USB, okamžitě začně pískat. Po odpojení USB zase pískání přestane.... Takže tohle jim tam přesně řeknu.... To pískání způsobuje i všem jiným, komu to píská, nějaké připojená USB periferie?
-
- občas něco napíše
DonSalieri píše:Jinak jsme došel na to, že když notebook zapnu a není k němu nic zapojené do USB, tak book vůbec nepíská, jen jde normálně slyšet občas disk, jenže když dám byť i jedinou krysu do USB, okamžitě začně pískat. Po odpojení USB zase pískání přestane.... Takže tohle jim tam přesně řeknu.... To pískání způsobuje i všem jiným, komu to píská, nějaké připojená USB periferie?
Potvrzuji, zkoušela jsem to. Když připojím něco do USB, změní se zvuk.
Zajímavé je, že slyšet to být přestane ne po fyzickém odpojení USB, ale až se ozvě programový zvuk, že USB bylo odpojeno.
Máte někdo nápad, proč to tak je?