Ahojte.
Řeším teď jeden problém, mám Aspire 5542 (přesně je to tento model : http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=2 ) a potřeboval bych radu od někoho, kdo vlastní stejný nebo podobný model, aby se podíval na spodní stranu notebooku, zda má taky otvor pro nasávání vzduchu zacelený jako já. Zdá se mi to divné, už hlavně proto, že je to AMD... hned nad tím plastem je větráček a proto nechápu, proč by ho nechali zacelený, protože takhle ten větrák pořád točí naplno i když nehnu 20 minut ani myší a jak je v bytě hodně horko, tak se i procesor pěkně zpomalí Koukal jsem na model se stejným šasi, ale s Intelem a ten měl ten otvor už perforovaný, ale jen do poloviny Tak nevím, jestli to reklamovat, nebo si to sám prořezat (už jsem chtěl, ale nevím jak sundat spodní kryt)
Uploaded with ImageShack.us
Acer Aspire 5542 a další z této řady - otvor pro chlazení
No právě že notebooky přímo prodávám v jedné nejmenované prodejně, tak jsem měl možnost si jich pár prohlédnout a všechny s AMD měly otvor zaslepený a s Intelem zase do poloviny prořezaný - ale musím si ještě ověřit, zda to bylo stejne šasí. Takže o jeden kus nešlo a teď jak tu někdo napsal, že to má taky, tak už začínám věřit, že to tak má být...
Začal jsem to řešit až po tom, co právě jeden zákazník přišel minulý týden toto reklamovat, tak je to posláno na Acer servis. Sám jsem hodně zvědavý jak to vyřeší.
O tom otvoru pod touchpadem samozřejmě vím, jen jsem si nebyl jistý tím, že je to opravdu pro nasávání, jednodušší by podle mě bylo, kdyby to vedlo přímo z toho otvoru kde je větrák - šlo by to i snadněji vyfoukávat stlačeným vzduchem při znečištění...
Hight : to je zvláštní - mám Athlona M300 a točí se naplno i když je zobrazena jen plocha a je jedno jestli ze sítě nebo z baterky...
Začal jsem to řešit až po tom, co právě jeden zákazník přišel minulý týden toto reklamovat, tak je to posláno na Acer servis. Sám jsem hodně zvědavý jak to vyřeší.
O tom otvoru pod touchpadem samozřejmě vím, jen jsem si nebyl jistý tím, že je to opravdu pro nasávání, jednodušší by podle mě bylo, kdyby to vedlo přímo z toho otvoru kde je větrák - šlo by to i snadněji vyfoukávat stlačeným vzduchem při znečištění...
Hight : to je zvláštní - mám Athlona M300 a točí se naplno i když je zobrazena jen plocha a je jedno jestli ze sítě nebo z baterky...