presne vzato -
8.7. jsem objednal
9.7. dostal cenovou nabidku od dellu a upresnil ji
11.7. dostal zalohovou fakturu a zaplatil.
(za dalsi 2 pracovni dny muzou banky...)
16.7. dostal potvrzeni (email) ze je vse hotovo a na strankach dellu bylo to co jsem citoval ze je to predano dopravci
17.7. (dneska) je tam to samy jen datum je pro zmenu dnesni
proto si delam srandu ze to bude jako s tim napisem 'dneska pivo za penize zejtra zadarmo' kterej visi v hospode furt
dellove tvrdi ze zasilka by mela byt dorucena do 10 dnu od toho oznameni 'predano dopravci' takze si z toho vyber.
to vypada jako by ten dopravce vyjel az se mu to hodi.
budu referovat jak to dopadlo
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
takze referuji o dalsich osudech me 1520:
24.7. - dnes jsem se dozvedel ze moje dodavka byla predana dopravci 23.7. to je vcera ! - nic vtipneho mne nenapada - jen sama sprosta slova...
---------------------
nasledujici zpravy cte kazdy jen na vlastni nebezpeci!!!
---------------------
24.7. - tady je irsko/limerick/raheen
je 9:00 mistniho (limerickeho) casu a ... ... a to je zatim vsecko co vim (mozna uz se jede, mozna se meri tlak v gumach
25.7. - zmeril tlak a jel a jel a uz je tu Nizozemsko/Tilburg
je 03:53 odbyvaji se tajemne skladove manipulace (first box scanned into hub/order complete in hub) ...... sofer se zavoznikem si zaboxovali a pak sli na houby
je 06:03 carovani pokracuje (order dispatched from hub/first box scanned out of hub) ...... uz jsou zpatky maj plno hub a zase boxujou (takhle po ranu!) - vratny jim dava moji krabici (je to snad ta moje!) a oni odjizdeji...
25.7 mluvim s nasim dopravcem
je nekdy dopoledne s tim odjezdem z Tilburgu to neni tak divoky - prej jsou jeste za branou dopravce slibuje ze az to dojede k nam tak mi da vedet...... presne to jsem chtel vedet...
26.7 mluvim s nasim dopravcem
je 11:10 navrhuje mi termin dodani pondeli 30.7. ...... co myslite ze jsem rekl? no schvalne! jinak je to presne ten den jak 'odhadovali'.
(a ja tajne doufal ze se budu mazlit uz pres weekend...)
30.7. mluvim s ceskym dopravcem
je skoro 11:00 sichruje se ze jsem doma...... sichruju se ze prijede brzo ...
je asi 3/4 na 12 a mam ho tady
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
konec reportu