Lenovo (IBM) - zaruka a servis
Lenovo (IBM) - zaruka a servis
Da se u znacky Lenovo (IBM) dokoupit zaruka nebo servis po koupi NTB?
Dekuji za reakce.
Dekuji za reakce.
notebook z druhej ruky a zaruka
ja sa chcem opytat, ked kupujem notebook z druhej ruky, bez dokladu o kupe a akychkolvek dokumentov, ale na strankach Lenova po zadani serioveho cisla mi napise (ze bol kupeny na SVK) a ze zaruka trva este do xx.xx.2009 a nieco sa mi pokazi, bude sa dat uplatnit bezplatny zarucny servis ?
ThinkPad T60, Intel Core Solo 1.6, 2048 Ram, 100 GB HDD, Intel950, 14" 1400x1050, multiburner, 9cell,
No mne svojho casu z jedneho nemenovaneho prazskeho servisu odpisali:
(bolo to cca 7 mesiacov pred uplynutim zaruky na T41 kupenu z nemecka registrovanu niekde v holandsku:))
ale prakticky som to tam odniest nakoniec neskusal..
Dobrý den,
pokud je v systému záruka s takovouto rezervou, není doklad vůbec vyžadován.
S pozdravem
(bolo to cca 7 mesiacov pred uplynutim zaruky na T41 kupenu z nemecka registrovanu niekde v holandsku:))
ale prakticky som to tam odniest nakoniec neskusal..
Re: notebook z druhej ruky a zaruka
lenovo píše:...ale na strankach Lenova po zadani serioveho cisla mi napise (ze bol kupeny na SVK) a ze zaruka trva este do xx.xx.2009....
kde se to prosim zadava? dekuji
nazdar, tam do policok zadaj SN
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... -WARNTY#sw
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... -WARNTY#sw
ThinkPad T60, Intel Core Solo 1.6, 2048 Ram, 100 GB HDD, Intel950, 14" 1400x1050, multiburner, 9cell,
-
- píše často
Jaké máte zkušenosti se zobrazováním Warranty statusu na stránkách Lenova? Já jsem si minulý rok koupil R60 (konkretne 18. srpna) ale ve Warranty statusu mám, že mi záruka vypší 12. června 2007 (už je po záruce ). Přitom jsem vyplněnou kartičku s nárokem na 24 měsíční záruku posílal. Na faktuře mám den nákupu 18. srpna 2006 s poznámkou záruka 1 rok. Kupoval jsem jako "nepodnikatel".
MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“