13-15",cena do 30k,hry
Hm...od toho je forum aby se diskutovalo.Ovšem někteří zde píší stále polopravdy apod.Jak se v tom potom má ten chudák co chce koupit nový notebook vyznat,že? Nicméně na hry bych upřednostnil přeci jen výkonnou grafickou kartu před CPU.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
no tak to koukám, že tu je víc urážek než užitečných rad, kvůli kterému toto forum vůbec je taky si plánuju kupovat notebook na hry a nejspíš půjdu do tohodle asusu http://www.okcomputers.cz/akce---herni- ... /d-102783/ je to vlastně stejnej Asus jakej tady už doporučovali, ale je to novější verze s procesory sandy bridge, nejdůležitější na hry je grafická karta a lepší grafická karta v noťasu za tuhle cenu se nesežene, najdou se tu takový lidi, že budou říkat že gtx 460M je slabá a budou doporučovat něco s radeonem 5870, která je výkonější jen asi tak o 3 %, takže to je zanedbávající, hlavní je, že si u ní dost lidí na forech stěžuje, že moc hřeje a to je u noťasu problém, procesor sandy bridge, lepší procesory nejsou,takže paráda a paměť na hry tolik důležitá není, 4 GB zatím stačí a časem se může dokoupit větší, už to není tolik drahý
Přesně tak já jsem si htěl nejdřív kupovt noťas tak do 20k ale pak jsem v tom hodně brouzdal a našel jsem tohle MSI GT660 co mam v popisu, jelikož jsem chtěl něco na hry, vím že hodně lidí říká že ta GPU je zastaralá ale to jsem překousl a zatím šlape pěkně, všechny hry na max. Jedinej malej problém s repráčkem jsem vyřešil změkčením basů.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“