Ghost píše:Evzen O. píše:Pořád marně hledám, kde je ten 10t. rozdíl mezi elite p a probookem 6560b.
sasi, zaruka a vykonnejsi HW.
Šasí-ok, magneziový rám pod plastem versus celohliník, tady zas takový rozdíl v tuhosti pro mě nevidím, ač je opravdu zajímavé stoupat si na zavřený notebook.
HW-co přesně? Jdu po dvoujádrech, tam je nabídka stejná. Grafika jakbysmet. HDD i RAM jsou měnitelné, takže nehrají roli. Full hd u "P" je zatím jen u drahých CTO, HD+ maj oba.
O rok delší záruka?Ok, ta jde snadno přikoupit i k 6560b a pořád budu pod cenou elitu. Jistě, 8560 pravděpodobně vydrží více let po záruce než 6560b, ale nebude už z toho tou dobou 286ka?
Těšil jsem se na 8560 docela dost. Předchozí generace naznačovala, že nástupce konečně naplní moje představy o slušným noťasu a původní 6540b elitu (hlavně po grafický stránce) nesahala ani po kotníky. Teď je všechno jinak.
Choose Intel® HD Graphics 3000 for responsive performance and rich media capabilities. Alternatively, choose AMD Radeon™ HD 6470M discrete graphics for an amazing visual experience with powerful performance.
Jo, tohle je dobrej vtip... Co taky napsat k takovýmu tragickýmu downgradu.