Lenovo ThinkPad R60

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
mallox

Příspěvekod mallox » 24 srp 2006 22:09

no vite, kdyz porovnam co se pise v recenzi a co se pise na strankach prodejcu, tak nevim nevim..udavana hmotnost je zas bez baterky, plus nejake parametry napr. velikost nebo vydrz baterie..to se musi od cloveka co ho ma..
me hodne zalezi aby byl lehci a co mozna nejmensi..15.4 jsem mel, to mi stacilo..

kukin
píše často

Příspěvekod kukin » 25 srp 2006 07:54

krevety:

nevím co se Vám nelíbí? FireWire jsem uvedl, jste mě mohl "zdrbat" i za modrý zub :wink:

mallox:
v obchodech mají skoro vždy špatné údaje (obvykle jsou pro Téčka). Platí toto:
Rozměry:40,2x332x269mm, není to widescreen (15,4") takže nevypadá tak moc "široce", navíc ta černá ho opticky zmenšuje.
Hmotnost/cestovní hmotnost: 2,95kg/2,65kg (cestovní je bez optické mechaniky, ta je v bay, dá se vyjmout/vyměnit za přídavnou baterku)
Kdyby i u nás byla k dostání 14" Rka, tak by to bylo fajn (cenově, přece jen Téčka jsou dražší) 8).
Jak jsem napsal, x1400+sxga+ display vydržel ty 3 hodiny, disk běžel nonstop, wifi zapnuté, display na 4. nebo 5. stupni jasu, běžely torrenty, telefonování, browšení v Opeře;)

Krevety
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Krevety » 25 srp 2006 10:11

kukin píše:nevím co se Vám nelíbí? FireWire jsem uvedl, jste mě mohl "zdrbat" i za modrý zub :wink:

nikoho nedrbu, jen bych rekl ze neni nutne vse prekladat do cestiny, nase zeme zas az tak svetova neni 8)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

kukin
píše často

Příspěvekod kukin » 25 srp 2006 10:59

OT:
to není, ale ten ohnivý drát zní jak nějaké indiánské jméno;))

majki

Příspěvekod majki » 25 srp 2006 11:11

kukin píše:OT:
to není, ale ten ohnivý drát zní jak nějaké indiánské jméno;))

:mrgreen:

mallox

Příspěvekod mallox » 27 srp 2006 12:10

jeste takovy dotaz..kde mate backslash? vedle z nebo pod backspace?? diky

kukin
píše často

Příspěvekod kukin » 27 srp 2006 15:19

Mezi levým shiftem a z, ale myslím že tak to má většina českých ntb klávesnic (teda HP taky, myslím, že i u Dellu je taky tam). Tady je obrázek celé klávesnice.

Jinak ještě k té hmotnosti, udělal jsem s ním delší pěší "výlet" (ntb byl v brašně přes rameno), a moc velký rozdíl oproti "děděčkovi" 600E (váží 2,5 kg, zdroj je cca stejně těžký) to není.

mallox

Příspěvekod mallox » 27 srp 2006 15:33

:x ach jo :roll: ..to si budu muset zvykat.. :cry:
jsem si objednal tento model..http://lenovo.mironet.cz/DetailPage.asp?DPG=69792 tak doufam, ze budem mit aspon tu ctecku otisku, kdyz to tam neuvadeji.. :)

kukin
píše často

Příspěvekod kukin » 27 srp 2006 17:54

Přesně ten mám. Čtečku otisků má, funguje dobře a rychle (zatím jsem si naskenoval všechny prsty na rukou);)

Na ten backslash jsem si zvykl celkem rychle.

Jinak doporučuju jako první věc (nebo až tam budete mít nainstalované všechny programy, které chcete) udělat recovery sadu cd a dvd (jako první disk stačí cd, to má asi 360 MB, na zbytek dvd). Přes ThinkVantage->Data protection and recovery->Backup and restore my data.

mallox

Příspěvekod mallox » 27 srp 2006 23:07

bude to cist i prsty nohou? :lol:

diky za rady, asi budu muset precist par manualovych stranek..ty nove technologie od ibm mi zatim nejsou zname :roll:
a asi budu chtit vypalit ty windows a vymazat tu cast s recovery..nebo ne..kdyz tak premyslim, tak kousek z 80gb neuskodi..:))
jeste dam urcite vedet;)

kukin
píše často

Příspěvekod kukin » 28 srp 2006 09:10

Ta recovery partition má asi 5 giga, já ji tam nechal, z ní je ten restore rychlejší, a těch 5 giga nevadí;)

Martin Mihulka
občas něco napíše

Příspěvekod Martin Mihulka » 28 srp 2006 14:01

mallox píše:no vite, kdyz porovnam co se pise v recenzi a co se pise na strankach prodejcu, tak nevim nevim..udavana hmotnost je zas bez baterky, plus nejake parametry napr. velikost nebo vydrz baterie..to se musi od cloveka co ho ma..
me hodne zalezi aby byl lehci a co mozna nejmensi..15.4 jsem mel, to mi stacilo..

Hmotnost udavana v recenzi je skutecne vazena. Test baterie odpovida prakticky maximalnimu moznemu behu (display na minimum, vypnute WiFi a Bluetooth) za standardni okolni teploty.
To co udava prodejce byva vetsinou takticky napsane..

majki

Příspěvekod majki » 28 srp 2006 14:02

Martin Mihulka píše:
mallox píše:no vite, kdyz porovnam co se pise v recenzi a co se pise na strankach prodejcu, tak nevim nevim..udavana hmotnost je zas bez baterky, plus nejake parametry napr. velikost nebo vydrz baterie..to se musi od cloveka co ho ma..

Hmotnost udavana v recenzi je skutecne vazena. Test baterie odpovida prakticky maximalnimu moznemu behu (display na minimum, vypnute WiFi a Bluetooth) za standardni okolni teploty.
To co udava prodejce byva vetsinou takticky napsane..

Tak tak, neco jako prumerne spotreby u aut :lol:

Krevety
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Krevety » 28 srp 2006 14:37

no tak toshiba treba uvadi vydrz v testu MobileMark, a ta realna vydrz pokud setrite, byva jeste tak o 10-20% vyssi..., takze bych vyrobce typu acer,asus a ostatni kteri si to "cucaji" z prstu, nehazel do jednoho pytle napr. se zminovanou toshibou :lol:
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Martin Mihulka
občas něco napíše

Příspěvekod Martin Mihulka » 28 srp 2006 20:01

Krevety píše:no tak toshiba treba uvadi vydrz v testu MobileMark, a ta realna vydrz pokud setrite, byva jeste tak o 10-20% vyssi..., takze bych vyrobce typu acer,asus a ostatni kteri si to "cucaji" z prstu, nehazel do jednoho pytle napr. se zminovanou toshibou :lol:

Jiste. Nechtel jsem to nijak generalizovat. Jen na to chce byt obezretny.

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“