Lenovo ThinkPad R60
no vite, kdyz porovnam co se pise v recenzi a co se pise na strankach prodejcu, tak nevim nevim..udavana hmotnost je zas bez baterky, plus nejake parametry napr. velikost nebo vydrz baterie..to se musi od cloveka co ho ma..
me hodne zalezi aby byl lehci a co mozna nejmensi..15.4 jsem mel, to mi stacilo..
me hodne zalezi aby byl lehci a co mozna nejmensi..15.4 jsem mel, to mi stacilo..
krevety:
nevím co se Vám nelíbí? FireWire jsem uvedl, jste mě mohl "zdrbat" i za modrý zub
mallox:
v obchodech mají skoro vždy špatné údaje (obvykle jsou pro Téčka). Platí toto:
Rozměry:40,2x332x269mm, není to widescreen (15,4") takže nevypadá tak moc "široce", navíc ta černá ho opticky zmenšuje.
Hmotnost/cestovní hmotnost: 2,95kg/2,65kg (cestovní je bez optické mechaniky, ta je v bay, dá se vyjmout/vyměnit za přídavnou baterku)
Kdyby i u nás byla k dostání 14" Rka, tak by to bylo fajn (cenově, přece jen Téčka jsou dražší) .
Jak jsem napsal, x1400+sxga+ display vydržel ty 3 hodiny, disk běžel nonstop, wifi zapnuté, display na 4. nebo 5. stupni jasu, běžely torrenty, telefonování, browšení v Opeře;)
nevím co se Vám nelíbí? FireWire jsem uvedl, jste mě mohl "zdrbat" i za modrý zub
mallox:
v obchodech mají skoro vždy špatné údaje (obvykle jsou pro Téčka). Platí toto:
Rozměry:40,2x332x269mm, není to widescreen (15,4") takže nevypadá tak moc "široce", navíc ta černá ho opticky zmenšuje.
Hmotnost/cestovní hmotnost: 2,95kg/2,65kg (cestovní je bez optické mechaniky, ta je v bay, dá se vyjmout/vyměnit za přídavnou baterku)
Kdyby i u nás byla k dostání 14" Rka, tak by to bylo fajn (cenově, přece jen Téčka jsou dražší) .
Jak jsem napsal, x1400+sxga+ display vydržel ty 3 hodiny, disk běžel nonstop, wifi zapnuté, display na 4. nebo 5. stupni jasu, běžely torrenty, telefonování, browšení v Opeře;)
Mezi levým shiftem a z, ale myslím že tak to má většina českých ntb klávesnic (teda HP taky, myslím, že i u Dellu je taky tam). Tady je obrázek celé klávesnice.
Jinak ještě k té hmotnosti, udělal jsem s ním delší pěší "výlet" (ntb byl v brašně přes rameno), a moc velký rozdíl oproti "děděčkovi" 600E (váží 2,5 kg, zdroj je cca stejně těžký) to není.
Jinak ještě k té hmotnosti, udělal jsem s ním delší pěší "výlet" (ntb byl v brašně přes rameno), a moc velký rozdíl oproti "děděčkovi" 600E (váží 2,5 kg, zdroj je cca stejně těžký) to není.
ach jo ..to si budu muset zvykat..
jsem si objednal tento model..http://lenovo.mironet.cz/DetailPage.asp?DPG=69792 tak doufam, ze budem mit aspon tu ctecku otisku, kdyz to tam neuvadeji..
jsem si objednal tento model..http://lenovo.mironet.cz/DetailPage.asp?DPG=69792 tak doufam, ze budem mit aspon tu ctecku otisku, kdyz to tam neuvadeji..
Přesně ten mám. Čtečku otisků má, funguje dobře a rychle (zatím jsem si naskenoval všechny prsty na rukou);)
Na ten backslash jsem si zvykl celkem rychle.
Jinak doporučuju jako první věc (nebo až tam budete mít nainstalované všechny programy, které chcete) udělat recovery sadu cd a dvd (jako první disk stačí cd, to má asi 360 MB, na zbytek dvd). Přes ThinkVantage->Data protection and recovery->Backup and restore my data.
Na ten backslash jsem si zvykl celkem rychle.
Jinak doporučuju jako první věc (nebo až tam budete mít nainstalované všechny programy, které chcete) udělat recovery sadu cd a dvd (jako první disk stačí cd, to má asi 360 MB, na zbytek dvd). Přes ThinkVantage->Data protection and recovery->Backup and restore my data.
-
- občas něco napíše
mallox píše:no vite, kdyz porovnam co se pise v recenzi a co se pise na strankach prodejcu, tak nevim nevim..udavana hmotnost je zas bez baterky, plus nejake parametry napr. velikost nebo vydrz baterie..to se musi od cloveka co ho ma..
Hmotnost udavana v recenzi je skutecne vazena. Test baterie odpovida prakticky maximalnimu moznemu behu (display na minimum, vypnute WiFi a Bluetooth) za standardni okolni teploty.
To co udava prodejce byva vetsinou takticky napsane..
Martin Mihulka píše:mallox píše:no vite, kdyz porovnam co se pise v recenzi a co se pise na strankach prodejcu, tak nevim nevim..udavana hmotnost je zas bez baterky, plus nejake parametry napr. velikost nebo vydrz baterie..to se musi od cloveka co ho ma..
Hmotnost udavana v recenzi je skutecne vazena. Test baterie odpovida prakticky maximalnimu moznemu behu (display na minimum, vypnute WiFi a Bluetooth) za standardni okolni teploty.
To co udava prodejce byva vetsinou takticky napsane..
Tak tak, neco jako prumerne spotreby u aut
no tak toshiba treba uvadi vydrz v testu MobileMark, a ta realna vydrz pokud setrite, byva jeste tak o 10-20% vyssi..., takze bych vyrobce typu acer,asus a ostatni kteri si to "cucaji" z prstu, nehazel do jednoho pytle napr. se zminovanou toshibou
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
-
- občas něco napíše
Krevety píše:no tak toshiba treba uvadi vydrz v testu MobileMark, a ta realna vydrz pokud setrite, byva jeste tak o 10-20% vyssi..., takze bych vyrobce typu acer,asus a ostatni kteri si to "cucaji" z prstu, nehazel do jednoho pytle napr. se zminovanou toshibou
Jiste. Nechtel jsem to nijak generalizovat. Jen na to chce byt obezretny.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“