...tak jedna hra vyřešená!!v ní byly dvě nastavení tak ted uz jdeMartufi píše:Sluchátka jsou prostě poděl na který už jsem si zvykl, ale o bzučící nabíječce teda nevím vůbec nic.
Každopádně Housenka35 už ti zbývá zkousit pouze nové ovladače.
Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
-
Housenka35
- občas něco napíše
-
Housenka35
- občas něco napíše
-
Housenka35
- občas něco napíše
... sory!!dik chlape!!koukl sem blbe!!je tam.. jinak sem narazil na cloveka co ma stejny problem a i po staženi ovladacu mu to porad blblo..tak snad se s nim spojim a poradi mi!Henatko píše:No pokud vim tak N-Vidia ma na strankach "download" i auto detekci PC ktera sama doporuci posledni verze.
niemandNB píše:Na jaký detaily to hraješ? Mě to připadá na střední detaily totálně nehratelný a tak sem minimální ani nezkoušel (mám verzi s 1gb grafikou, i7 2670qm)
Hraju to na nízký, skoro jsem nepoznal rozdíl mezi vyšším nastavením a nízkými detaily. Radši si na multiplayer dávám nižší detaily ať je to plynulý
Lenovo Y570, Core i7-2670QM 2,2GHz, 8GB RAM, 750GB HDD + 32GB SSD, Geforce 555m 2GB GDDR5
Ahoj, tak jsem se stal majitelem y570, ale bohužel si nemůžu zvyknout na obraz. Připadá mi, že jsou strašně moc studené barvy a když se podívám tak cca z metru, tak i bílé písmo je lehounce namodralé. Je to nepříjemné a když se sundám oči z noťasu tak mám pocit úlevy. Porovnával jsem z jiným Lenovo G570 a rozdíl je poznatelný u mé studené barvy celkový obraz hodně domodra a druhé lenovo teplé barvy. Jak by jste hodnotili obraz máte taky studené nebo teplé barvy na obrazovce, nebo je to jen pocit a budu si muset zvyknout. díky za postřehy
-
charmie
Teď na něj koukám [ ODKAZ ] skladem 22x
Já stále váhám zda "herní" Y570 nebo "přenosný" U400-E420(s) budu to tahat dennodenně a chci aby se nezničil po 1/2roce , i když se ktomu chovám opravdu šetrně .
Já stále váhám zda "herní" Y570 nebo "přenosný" U400-E420(s) budu to tahat dennodenně a chci aby se nezničil po 1/2roce , i když se ktomu chovám opravdu šetrně .
Lenovo E420s : 14" i5 , 8GB , AMD 6630m , 5000GB HDD a bude i SSD 
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“