...tak jedna hra vyřešená!!v ní byly dvě nastavení tak ted uz jdeMartufi píše:Sluchátka jsou prostě poděl na který už jsem si zvykl, ale o bzučící nabíječce teda nevím vůbec nic.
Každopádně Housenka35 už ti zbývá zkousit pouze nové ovladače.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
...tak jedna hra vyřešená!!v ní byly dvě nastavení tak ted uz jdeMartufi píše:Sluchátka jsou prostě poděl na který už jsem si zvykl, ale o bzučící nabíječce teda nevím vůbec nic.
Každopádně Housenka35 už ti zbývá zkousit pouze nové ovladače.
.. díky moc!!koukal sem ale není tam na moji grariku!! GT 555M tam neni!!pořád vymyšlím co ss tim!!kouše se to..neda se to hrat!jeste me napadlo jestli na to muze mít vliv rychlost internetu!!ale to by neřešilo ze místo cest mam zrcadloMartufi píše:Pré tyhle jsou doporučený, ale zkušenost s nimi nemám.
http://uk.geforce.com/whats-new/article ... s-released
... sory!!dik chlape!!koukl sem blbe!!je tam.. jinak sem narazil na cloveka co ma stejny problem a i po staženi ovladacu mu to porad blblo..tak snad se s nim spojim a poradi mi!Henatko píše:No pokud vim tak N-Vidia ma na strankach "download" i auto detekci PC ktera sama doporuci posledni verze.
niemandNB píše:Na jaký detaily to hraješ? Mě to připadá na střední detaily totálně nehratelný a tak sem minimální ani nezkoušel (mám verzi s 1gb grafikou, i7 2670qm)
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů