Zdravím, vlastním Acer Aspire a hned po jeho zakoupení jsem díky předinstalovaný balastový verzi Winu ho přeinstaloval na čistou OEM verzi a použil klíč kterej je na noťasu. Bohužel jsem se dozvěděl, že mám teď Win prakticky ilegální, jelikož moje licence (Windows 7 Home Prem OA Acer Group) je vázána na tu balastovou verzi co tam byla a tak mi teď na OEM verzi nesedí Product ID. Zálohu původního Winu jsem si samozřejmě neudělal a tak se ptám: Kde sehnat tu moji původní balastovou verzi, tzv. Recovery DVD? Zkoušel jsem Googlit, ale odkazy žádný. Když napíši na Acer podporu, vyhoví mi a pošlou ke stažení obraz toho Windowsu? Napsal bych jim rovnou, ale chtějí tam vyplnit výrobní číslo notebooku atp. a to se mi vyplňovat jen tak nechce, jelikož nemám tu jistotu, že to pošlou a abych to nakonec psal jen tak do vzduchu? To ne..
Ňáký návrhy? Díky.
Acer Aspire - Recovery DVD
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
jak ses to dozvedel?
nevim jak je to u W7, ale u VISTA to je (bylo) sumak. pouzil si jakykoliv recovery (treba OEM), behem instalace si zadal licencni klic z OEM stitku a po nainstalovani si pouzil automaticky telefonicky system pro aktivaci.
stejnym zpusobem jsem to jednou udelal i s W7 na Acer Aspire TimelineX 3810T.
nevim jak je to u W7, ale u VISTA to je (bylo) sumak. pouzil si jakykoliv recovery (treba OEM), behem instalace si zadal licencni klic z OEM stitku a po nainstalovani si pouzil automaticky telefonicky system pro aktivaci.
stejnym zpusobem jsem to jednou udelal i s W7 na Acer Aspire TimelineX 3810T.
rework (reflow, reball) BGA IC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Tak trochu nechapem, preco ti vadi, ze ti nesedi niekde nejake cislo. Ak sa Windows tvari/si mysli, ze je legalny a mas nainstalovanu tu istu verziu ako si mal povodne na notebooku, tak v tom nevidim ziadny problem.
Tiez nechapem tej tvojej obave vypisat vyrobne cislo notebooku na strankach aceru. Jedine pochopitelne riesenie je lenivost (mam rovnaky problem ).
Co sa tyka recovery DVD, tak ti ho ochotne poslu za nejakych 1500,- (?) Kc. Link na stiahnutie samozrejme nedaju, lebo nic take asi neposkytuju. Cize ako ti napisal kolega vyssie, bud si mozes kupit krabicovu verziu ak ti to tak moc vadi, alebo sa s tym zmierit.
Tiez nechapem tej tvojej obave vypisat vyrobne cislo notebooku na strankach aceru. Jedine pochopitelne riesenie je lenivost (mam rovnaky problem ).
Co sa tyka recovery DVD, tak ti ho ochotne poslu za nejakych 1500,- (?) Kc. Link na stiahnutie samozrejme nedaju, lebo nic take asi neposkytuju. Cize ako ti napisal kolega vyssie, bud si mozes kupit krabicovu verziu ak ti to tak moc vadi, alebo sa s tym zmierit.