Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat někoho kdo má zkušenosti u MSI s vrácením peněz při reklamaci. Poslal jsem už notebook na 4 reklamaci ... tu mi před 10 dny řekli že mi ji uznají a nabídnou mi jinačí notas za doplatek, tohle jsem odmítl a řekl že chci dobropis. Souhlasili a ted čekám už je to 10 dní a pořád nic a prý přitom mi to budou posílat e-mailem. Chtěl jsem se zeptat někoho kdo dostal peníze zpátky jak dlouho to trvalo či nějaké další informace. Nevím bohužel co je tak těžkého na vypsání papíru ohledně dobropisu a abych si už mohl zajít do prodejny pro peníze. Moc děkuji za informace
Reklamace MSI
Resis to se servisem nebo prodejcem? Reklamace musi byt vyrizena do 30 dnu, to by mohl byt ten souhlas s dobropisem. A co jsem se docetl, tak na vraceni penez maji maximalne dalsich 30 dni. Vracet penize ti samozrejme bude prodejce, ne servis.
Naposledy upravil(a) zivan dne 19 dub 2012 14:50, celkem upraveno 1 x.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
reším to s prodejcem, poté musím do obchodu aby mi dali penize. Takže oni od té doby co mi to uznali mají dalších 30 dni ?? .... už jsem tak 2 měsíce bez notasu protože jsem to poslal na záruku a oni mi ho po 3 týdnech vratili a za další 2 dny se ta zavada projevila znovu. Poslal jsem ji to tam a po 3 týdnech mi to zase uznaliřekli že dají dobropis a ted 10 dní už čekám na dobrobis.
pokud si reklamoval přes servis v autorizovávány servis v Polsku tak ti dobropis vyhotoví oni s tím pak zajdeš za prodejcem bud tě vyplatí na pokladně nebo ti to pošle na účet
pokud přes prodejce ten má na reklamaci 30 dní a na výplatu peněz
pokud přes prodejce ten má na reklamaci 30 dní a na výplatu peněz
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
Tak dneska mi to poslali, skočil jsem ihned za prodejcem Sice nejdriv trvalo asi hodinu nez jsem jim vysvětlil že jsem to vytisknul přes mail a že mi originál neposlají než si to ověřili Poté zjistili že nemají tolik peněz tak ať si přijdu za hodinu no a tak už je mám v kapse;-) Můžete dát lock díky moc