AcerAspire 5552g - Nejde zapnout

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Ewwe

AcerAspire 5552g - Nejde zapnout

Příspěvekod Ewwe » 17 kvě 2012 09:53

Zdravím dnes mám takový problém rozdělal jsem notebook a po sestavení sem ho normálně zapl a věnoval se svému cca po hodině v noteboooku cvaklo a vypl se od té doby nejde nastartovat .Po pripojení přívodního kabelu napájení se ani nerozsvítí kontrolka napájení. Před problémem byl zapnut pouze internetový prohlížeč a hudební přehrávač tepenlě byl notebook na minimu. Prosím o každou radu jak bych to mohl opravit. Děkuji

Edit ted jsem ještě zjistil že po chvilkovém držení zapínacího tlačítka začne kontrolka napájení oranžově blikat

Edit 2 Zkusil jsem Stisknout Fn a ESC a Zapnout ntb nootebook se rozdjede tedy ventilátor beží svítí kontrolka zapnutí ale po chvilce se opet vypne lcd se nerozsvítí

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 17 kvě 2012 14:04

Hm...dám Ti pro příště radu:když tomu nerozumíš,tak to nerozebírej.Mohl jsi tam pokazit cokoliv.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Ewwe

Příspěvekod Ewwe » 17 kvě 2012 20:27

roman2277 píše:Hm...dám Ti pro příště radu:když tomu nerozumíš,tak to nerozebírej.Mohl jsi tam pokazit cokoliv.

Děkuji ale o radu do života jsem nestál

vanilka
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vanilka » 17 kvě 2012 22:12

neni problem v adapteru? zmer napeti v konektoru, ktery se zasunuje do notebooku (melo by tam byt cca 19V).
rework (reflow, reball) BGA IC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC

Ewwe

Příspěvekod Ewwe » 17 kvě 2012 22:14

vanilka píše:neni problem v adapteru? zmer napeti v konektoru, ktery se zasunuje do notebooku (melo by tam byt cca 19V).

To by mi jel alespon na baterku ne ? Nebo jako myslíš jestli tam nebylo víc ?

vanilka
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vanilka » 17 kvě 2012 22:17

pokud je baterie vybita pod urcitou kapacitu, potom se uz notebook nezapne - pouze pri pokusu o zapnuti "zablika" kontrolka a nic se nestane.

problemu s adapterem by napovidal i fakt, ze po jeho pripojeni do notebooku se nerozsviti zadna kontrolka.

btw - je na adapteru signalizacni LED-ka? pokud ano, sviti?
rework (reflow, reball) BGA IC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC

Ewwe

Příspěvekod Ewwe » 17 kvě 2012 22:20

vanilka píše:pokud je baterie vybita pod urcitou kapacitu, potom se uz notebook nezapne - pouze pri pokusu o zapnuti "zablika" kontrolka a nic se nestane.

problemu s adapterem by napovidal i fakt, ze po jeho pripojeni do notebooku se nerozsviti zadna kontrolka.

btw - je na adapteru signalizacni LED-ka? pokud ano, sviti?

Ano je a ano svítí baterie notebooku je nabitá vím že přdtím než se z ničeho nic vypl tak jsem měl 99%

Zpět na „notebooky Acer“