Zdravím dnes mám takový problém rozdělal jsem notebook a po sestavení sem ho normálně zapl a věnoval se svému cca po hodině v noteboooku cvaklo a vypl se od té doby nejde nastartovat .Po pripojení přívodního kabelu napájení se ani nerozsvítí kontrolka napájení. Před problémem byl zapnut pouze internetový prohlížeč a hudební přehrávač tepenlě byl notebook na minimu. Prosím o každou radu jak bych to mohl opravit. Děkuji
Edit ted jsem ještě zjistil že po chvilkovém držení zapínacího tlačítka začne kontrolka napájení oranžově blikat
Edit 2 Zkusil jsem Stisknout Fn a ESC a Zapnout ntb nootebook se rozdjede tedy ventilátor beží svítí kontrolka zapnutí ale po chvilce se opet vypne lcd se nerozsvítí
AcerAspire 5552g - Nejde zapnout
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
pokud je baterie vybita pod urcitou kapacitu, potom se uz notebook nezapne - pouze pri pokusu o zapnuti "zablika" kontrolka a nic se nestane.
problemu s adapterem by napovidal i fakt, ze po jeho pripojeni do notebooku se nerozsviti zadna kontrolka.
btw - je na adapteru signalizacni LED-ka? pokud ano, sviti?
problemu s adapterem by napovidal i fakt, ze po jeho pripojeni do notebooku se nerozsviti zadna kontrolka.
rework (reflow, reball) BGA IC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
vanilka píše:pokud je baterie vybita pod urcitou kapacitu, potom se uz notebook nezapne - pouze pri pokusu o zapnuti "zablika" kontrolka a nic se nestane.
Ano je a ano svítí baterie notebooku je nabitá vím že přdtím než se z ničeho nic vypl tak jsem měl 99%