Asus G55VW s GTX660M
No, u mých Asusů (starý N61 i nový G75) to bylo jak píšu. Tyhle kategorie se u nás prodávají jenom s OS. Při prvním spuštění dostane uživatel na výběr jazyk OS (nelze už změnit) a za chvíli má funkční systém. Při spuštění vyskakuje nabídka na vypálení recovery, která se dá vypnout. Vlastní vypálení trvalo dlouho (snad hodinu a půl), ale po uživateli vyžadovalo jenom výměnu placek (celkem pěti), jinak bylo plně automatický. U G55 to bude stejný, klasika.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
-
- píše často
Teď mi došla moje G55 a je tam skrytej oddíl recovery.mimes píše:Tak potom to bude asi podobne ako maju HPcka, tiez jeden oddiel disku kde je skryte recovery. A na tvojom asuse to bolo ako? teda ak si mal aj s OS.
ThinkPad X220 i5-2520M, 4GB RAM, 120 GB SSD
Past:
ASUS G55VW, MSI GX640, ASUS EEE X101CH, X200
Past:
-
- píše často
Tak jak jsem slíbil napíšu tady první dojmy.
Co říct kvalita zpracování mě překvapila je to celý takový masivní. Klávesnice ani monitor se neprohýbají ani kousek.
Display : Namísto lesklého mi přišel matný - je to parádní. V podstatě ať se na něj díváte z jakéhokoliv úhlu je obraz krásný.
Šase : Ačkoliv jsem kdesi slyšel, že na některých kusech nelicují kryty tak na to jsem tu nenarazil. Všechno sedí. Pogumované opěrky na ruce jsou taky parádní - nejsou na nich vidět otisky prstů a jsou příjemné na dotek.
Zvuk : Zvuk se mi zdá v pořádku i když i při velmi hlasité hudbě sem tam něco zarezonuje.
Klávesnice : Podsvícená klávesnice (4 stupně podsvícení). Dobře se na ní píše. I hraje.
Výkon a teploty :
IDLE(chrome,winamp) - grafika 43-48, CPU 49-55, HDD 30-33
Teplota na HDD se nepřelezla ani při hraní 36 stupňů.
Tak zatím Vám můžu říct jen o Skyrimu a Diablu 3.
Skyrim - full HD rozlišení na ultra detaily - 30-45 FPS je to dobře hratelné
i když po půl hodině hraní jsem si změnil ultra na high a FPS šlo na 45 při boji jinak 50-60.
Po dvou hodinách hraní Skyrimu v konfiguraci uvedné výš teplota na grafice byla 74 stupňů, na jádrech procesoru od 75 do 79. Nicméně větrák v žádném případě neběžel na plno.
A Diablo asi nemá smysl nějak rozvádět všechno na full a max jede to plynule a větráky ani neuslyšíte.
TO MINES : mám SSD 128GB ( 98GB máš na systém a ten zbytek je skrytej recovery oddíl)
Postupně až toho budu vědět víc tak to sem napíšu. A vy kdyby ste chtěli někdo něco konkrétního tak to napište.
EDIT1 : tak DVD rom je docela hlučnej - celý to vibruje.
Co říct kvalita zpracování mě překvapila je to celý takový masivní. Klávesnice ani monitor se neprohýbají ani kousek.
Display : Namísto lesklého mi přišel matný - je to parádní. V podstatě ať se na něj díváte z jakéhokoliv úhlu je obraz krásný.
Šase : Ačkoliv jsem kdesi slyšel, že na některých kusech nelicují kryty tak na to jsem tu nenarazil. Všechno sedí. Pogumované opěrky na ruce jsou taky parádní - nejsou na nich vidět otisky prstů a jsou příjemné na dotek.
Zvuk : Zvuk se mi zdá v pořádku i když i při velmi hlasité hudbě sem tam něco zarezonuje.
Klávesnice : Podsvícená klávesnice (4 stupně podsvícení). Dobře se na ní píše. I hraje.
Výkon a teploty :
IDLE(chrome,winamp) - grafika 43-48, CPU 49-55, HDD 30-33
Teplota na HDD se nepřelezla ani při hraní 36 stupňů.
Tak zatím Vám můžu říct jen o Skyrimu a Diablu 3.
Skyrim - full HD rozlišení na ultra detaily - 30-45 FPS je to dobře hratelné
i když po půl hodině hraní jsem si změnil ultra na high a FPS šlo na 45 při boji jinak 50-60.
Po dvou hodinách hraní Skyrimu v konfiguraci uvedné výš teplota na grafice byla 74 stupňů, na jádrech procesoru od 75 do 79. Nicméně větrák v žádném případě neběžel na plno.
A Diablo asi nemá smysl nějak rozvádět všechno na full a max jede to plynule a větráky ani neuslyšíte.
TO MINES : mám SSD 128GB ( 98GB máš na systém a ten zbytek je skrytej recovery oddíl)
Postupně až toho budu vědět víc tak to sem napíšu. A vy kdyby ste chtěli někdo něco konkrétního tak to napište.
EDIT1 : tak DVD rom je docela hlučnej - celý to vibruje.
Past:
Past:
-
- píše často
-
- píše často
Netaktoval jsem zatím není potřeba.
Tak CRYSIS 2 na high detaily, full HD rozlišení, 35-50 FPS,
teploty po hodině hraní :
CPU 72-80
GPU 77
HDD 33
Celkově 79
Dál jsem zkoušel Furmark Max na grafice 81 stupňů asi po půl hodině.
Tak CRYSIS 2 na high detaily, full HD rozlišení, 35-50 FPS,
teploty po hodině hraní :
CPU 72-80
GPU 77
HDD 33
Celkově 79
Dál jsem zkoušel Furmark Max na grafice 81 stupňů asi po půl hodině.
Past:
Past:
-
- píše často