ahoj,
dnes mi po spuštění začal notebook najíždět strašně pomalu (mám ho rok a do včerejška bylo vše ok) a zasekl se na černé obrazovce před "naskočením pracovní plochy". Tak jsem ho vypl a zapl a mi nabídl dvě možnosti, spuštění kl. způsobem - při kterém se restartuje pořád dokola do té samé obrazovky s možnostmi a druhou možnost - "opravu bla bla", při této možnosti najede do úvodní tapety win7 asi za 5 minut a potom už se mi to nehne dál...
kurzor má větší velikost než obvykle, takže možný problém s grafikou??
přes noc byl v trochu chladnějším prostředí vypojený ze sítě, může to na něj mít nějaký vliv?
nerad bych ho dával na reklamaci, pracuji z domova a tak je pro mě docela důležité, abych ho přes víkend dal dokupy a mohl zase pracovat co potřebuji
díky za pomoc:)
Travelmate 5742Z - nenajíždí
no co se týká úpravy win a instalování nějakýho ubuntu, tak jsem totální noob...takže vůbec nevím, co se teď po mně chce
teď vidím, že mi po nějaké době naběhlo okno s hledáním chyby + příkazová řídka, který se odkazuje jako "vybrat X:/windows/system32/cmd.exe" a černou plochou...wtf, nic se ale pořád neděje
"tato operace může trvat přes hodinu" ok tak já budu čekat, aspoň že je dneska venku hezky
teď vidím, že mi po nějaké době naběhlo okno s hledáním chyby + příkazová řídka, který se odkazuje jako "vybrat X:/windows/system32/cmd.exe" a černou plochou...wtf, nic se ale pořád neděje
"tato operace může trvat přes hodinu" ok tak já budu čekat, aspoň že je dneska venku hezky
- Chlebovnik
- guru
Si stáhneš Ubuntu (třeba) a podle návodu nainstaluješ na flešku: http://www.ubuntu.com/download/help/cre ... on-windows
A po startu notebooku mačkáš F12 (tušim) a vybereš boot z flešky.
A po startu notebooku mačkáš F12 (tušim) a vybereš boot z flešky.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p