Lenovo ThinkPad R60

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
mallox

Příspěvekod mallox » 30 srp 2006 09:47

Zdravim..jeste me napadla takova vec, nez ho dostanu do rukou..
ten ThinkVantage ma nejake tovarni nastaveni zalohy abych se s tim mohl bez obav hrat, nebo musim i tu prvni udelat rucne? Dekuji

kukin
píše často

Příspěvekod kukin » 30 srp 2006 11:38

Myslím, že by tam měl být z továrny backup, ale nevím to jistě, já vytvořil svůj vlastní až poté co jsem doinstaloval programy.

mallox

Příspěvekod mallox » 30 srp 2006 17:05

tak ho mam..:)) je super ale nejak mi pevne nesedi baterie..nemel jste podobny problem? diky

kukin
píše často

Příspěvekod kukin » 30 srp 2006 18:51

Jj baterka se trochu viklá, ale v mezích normy;)

mallox

Příspěvekod mallox » 30 srp 2006 19:36

no v mezich normach bych to nenazyval, ale budiz..asi si zase zajdu do obchodaku se zubnimi kartacky..jak tam vzdy nalepuji vzorek te gumicky co cisti jazyk :D

mallox

Příspěvekod mallox » 01 zář 2006 01:16

chlapi..jake mate ramky? 1gb? kde jste dokupovali dalsi modul? to pc2-5300 znamena nejake specialni oznaceni? zkouseli jste nejak poresit ty instalacky windows a drivery? (myslim nejak je vyndat z tech backupu), nebo zadat prodejce o poskytnuti instalaci?
:mrgreen:

kukin
píše často

Příspěvekod kukin » 01 zář 2006 08:10

Já budu kupovat tuto, btw paměti se nachází nahoře pod touchpadem. Instalaci jsem neřešil, vytvořil jsem si vlastní cd a dvd backup. Wokna jsou OEM, takže nebudu porušovat licenci;). Jinak recovery média poskytuje i servis na vyžádání, prý za 500 Kč.

mallox

Příspěvekod mallox » 01 zář 2006 13:13

tak koukam pod 2tis to nepujde..:/ skoda
vy jste ho uz rozebiral? ja jen koukal na obrazky:)
jinak je velmi fajn:)) sic oproti t2x je konstrukce trosku krehci, ale i tak je cool :mrgreen:

mallox

Příspěvekod mallox » 02 zář 2006 13:23

tak by me zajimalo kdo vymyslel tak podelane rozlozeni backslase mezi pravym shiftem a z.. :evil: :twisted:
jak ma clovek psat vsemi deseti kdyz to ani nejde..boze :roll:

leon

Příspěvekod leon » 02 zář 2006 13:41

máš ho taky na klávese v rohu kterej svírá Enter a Shift ... stačí zmáčknout pravej Alt + příslušnou klávesu ... hodne zalezi na tom jaky si zvolis nastaveni klavesnice ve Windows

mallox

Příspěvekod mallox » 02 zář 2006 14:00

no me jde o to, ze ted nemohu normalne napsat napr. slovo SESSION aniz bych zvedal ruku z klavesnice.. :evil: a vykloubovat malicek se mi nechce :roll:

nevite nekdo jak mohu priradit tomu backslashi funkci shiftu? ten program na rozlozeni klavesnice od microsoftu to neumi.. :|

Puppy
guru

Příspěvekod Puppy » 03 zář 2006 13:27

mallox píše:tak by me zajimalo kdo vymyslel tak podelane rozlozeni backslase mezi pravym shiftem a z.. :evil: :twisted:
jak ma clovek psat vsemi deseti kdyz to ani nejde..boze :roll:

Mezi levym shiftem a Z. Tohle je moje jedina vytka oproti jinak skvele klavesnici. Zvazuji ze si ji necham vymenit za anglickou, ceske znaky stejne nepouzivam.

mallox

Příspěvekod mallox » 03 zář 2006 13:40

no jo..prava || leva :lol:

kolik pak stoji takovy upgrade? take bych to mozna bral..
jeste uvazuji, ze si napisu vlastni driver a tomu backslashi priradim funkci shiftu :lol: a bude vystarano :D

kukin
píše často

recovery

Příspěvekod kukin » 08 zář 2006 14:59

Ještě bych doplnil/opravil: z výroby je recovery na skrytém oddílu, je tam i ThinkVantage R&R apod. Uživatelské backupy se ukládají normálně na win oddílu.

wert668

Příspěvekod wert668 » 11 zář 2006 00:28

Mám v plánu pořídit si model s 15" TFT (1400 x 1050) dost prodejců udává pod 15“ i ten menší (1024x768) NB jsem nikdy nekupoval a mám celkem problém si vybrat obchod kde koupit (zatím nikde nemají skladem, takže je to vlastně jedno) Znáte nějaký doporučení hodný obchod? Mám kousek tsbohemia, ale nezdá se mi, že prodávají tento model za vyšší cenu než je doporučená. K tomuto modelu není nabíječka, našel jsem dva typy NB ThinkPlus TP adapter 72W AC - EU Power Cord \ NB ThinkPlus TP adapter 72W AC/DC Combo Slim ten slim by měl být dle názvu i ceny menší, ale nepodařilo se mi najít žádné bližší specifikace, má někdo zkušenosti? Pokud máte nějaká rady/informace ke koupi tohoto modelu budu vděčný, přeci jenom nerad bych při koupi NB za 40K něco opomenul.

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“