Lenovo ThinkPad R60
Já budu kupovat tuto, btw paměti se nachází nahoře pod touchpadem. Instalaci jsem neřešil, vytvořil jsem si vlastní cd a dvd backup. Wokna jsou OEM, takže nebudu porušovat licenci;). Jinak recovery média poskytuje i servis na vyžádání, prý za 500 Kč.
mallox píše:tak by me zajimalo kdo vymyslel tak podelane rozlozeni backslase mezi pravym shiftem a z..
jak ma clovek psat vsemi deseti kdyz to ani nejde..boze
Mezi levym shiftem a Z. Tohle je moje jedina vytka oproti jinak skvele klavesnici. Zvazuji ze si ji necham vymenit za anglickou, ceske znaky stejne nepouzivam.
Mám v plánu pořídit si model s 15" TFT (1400 x 1050) dost prodejců udává pod 15“ i ten menší (1024x768) NB jsem nikdy nekupoval a mám celkem problém si vybrat obchod kde koupit (zatím nikde nemají skladem, takže je to vlastně jedno) Znáte nějaký doporučení hodný obchod? Mám kousek tsbohemia, ale nezdá se mi, že prodávají tento model za vyšší cenu než je doporučená. K tomuto modelu není nabíječka, našel jsem dva typy NB ThinkPlus TP adapter 72W AC - EU Power Cord \ NB ThinkPlus TP adapter 72W AC/DC Combo Slim ten slim by měl být dle názvu i ceny menší, ale nepodařilo se mi najít žádné bližší specifikace, má někdo zkušenosti? Pokud máte nějaká rady/informace ke koupi tohoto modelu budu vděčný, přeci jenom nerad bych při koupi NB za 40K něco opomenul.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“