Acer Aspire Timeline Ultra m3
-
mirek62
M 3 500GB + SSD 20GB nebo i víc???
Pánové, dotaz na tělo. Je zde z Vás někdo, kdo již měnil msata SSD 20GB, který tento NTB má, za nějaký vyšší, třeba 64 nebo 128GB? Tak, aby se tam umistnil OS a naročnější programy/ třeba Corel/ atd....
-
flamer
- občas něco napíše
-
flyingislife
- občas něco napíše
Mám otázku, ktorá asi nemá problém priamo v Acer M3, ale.
Mám Wifi router a keď sa mi notebook pripája na Wifi, tak napíše že má obmedzený prístup, keď ale mobilom zapnem wifi tak sa mi zrazu na notebooku normálne rozbehne net a všetko funguje.
Skúšal som to už X krát keď sa mi nechytí pripojenie na notebooku, tak zapnem na mobile Wifi a zrazu mi pripojí aj notebook.
Zrejme bude asi chyba v Routeri pri pridelovaní IP adries.
nemá náhodou niekto s týmto skúsenosť?
btw : Začalo to robiť od vtedy keď som nastavil na routeri heslo.
notebook si ho zapamätá a nepýta ho pri prihlasovaní, ale proste napíše že sieť má obmedzený prístup ,no po zapnutí wifiny na mobile všetko zrazu funguje.
Vďaka
a ku sluchátkovému jacku:
Taktiež používam sluchátka dennodenne a žiadne pískanie sa nekoná, takže u mňa tiež OK.
Ale v recenzii na nejakom zahraničnom webe som sa dočítal že s tým mal M3 problém.
Mám Wifi router a keď sa mi notebook pripája na Wifi, tak napíše že má obmedzený prístup, keď ale mobilom zapnem wifi tak sa mi zrazu na notebooku normálne rozbehne net a všetko funguje.
Skúšal som to už X krát keď sa mi nechytí pripojenie na notebooku, tak zapnem na mobile Wifi a zrazu mi pripojí aj notebook.
Zrejme bude asi chyba v Routeri pri pridelovaní IP adries.
nemá náhodou niekto s týmto skúsenosť?
btw : Začalo to robiť od vtedy keď som nastavil na routeri heslo.
notebook si ho zapamätá a nepýta ho pri prihlasovaní, ale proste napíše že sieť má obmedzený prístup ,no po zapnutí wifiny na mobile všetko zrazu funguje.
Vďaka
a ku sluchátkovému jacku:
Taktiež používam sluchátka dennodenne a žiadne pískanie sa nekoná, takže u mňa tiež OK.
Ale v recenzii na nejakom zahraničnom webe som sa dočítal že s tým mal M3 problém.
-
uccik
- občas něco napíše
Být tebou tak zkusím v NB smazat heslo z wifi a zkusit to od začátku. (otevřít centrum síťových připojení a sdílení --> spravovat bezdrátové sítě --> klikneš na tu svou a dáš odebrat síť). Pokud by to ani pak nešlo zkusil bych reset routeru a znovu ho nastavit, anebo změnit druh zabezpečení na WEP. 
MSI GE60 - 20E
----> i5-4200M
---> 750GB
--> 8GB RAM
-> GTX 765M
----> i5-4200M
---> 750GB
--> 8GB RAM
-> GTX 765M
-
flyingislife
- občas něco napíše
-
mirek62
Pokud by to neměl být problém, tak který https://www.alza.cz/pevne-disky/adata/s ... =3388&po=1 by jsi doporučil, aby 100% pracoval a hlavně tam šel....díkflamer píše:to jsem nezkoučel,ale myslim ze s tim nebude zadny problem
-
riki1
- občas něco napíše
-
mirek62
Nakonec jsem do toho šel a riskl to. Vybral jsem Adata 128GB...... instalace úplně v pohodě .....výsledek? Úplně jinde než původní 20GB.....šlape jak raketa....prostě super.....mirek62 píše:Pokud by to neměl být problém, tak který https://www.alza.cz/pevne-disky/adata/s ... =3388&po=1 by jsi doporučil, aby 100% pracoval a hlavně tam šel....díkflamer píše:to jsem nezkoučel,ale myslim ze s tim nebude zadny problem
-
Shadowko
- občas něco napíše
-
mirek62
-
Shadowko
- občas něco napíše
-
303
- občas něco napíše
Vypadává Wifi
Mám ACER Aspire M3-581TG-53314G52Makk upgradovaný z Win7 na 8. Při používání občas zničehonic vypadne wifi síť. Musím vypnout a zapnout wifi (resp. přepnout na režim v letadle), aby znovu naskočila. Ovladače aktuální z Acer stránek. Zkoušeno na několika wifi sítích (odlišné routery, nastavení).
Díky za tipy
Díky za tipy
-
flyingislife
- občas něco napíše
-
mirek62
Funguje na 100%. https://www.alza.cz/crucial-so-dimm-4gb ... 342619.htm mám ji tam už měsíc...a ještě je super vyměnit ten 20GB SSD a dát 128GB na kterou nahraješ operační system a programy, náročné na objem....flyingislife píše:s WIN8 veru nemám skúsenosti.
btw:
kto upgradoval na 6Gb?
Dali by ste mi konkrétny link na RAM ktorú tam máte?
Vďaka(:
-
mirek62
Re: Vypadává Wifi
Tohle se mi stává také, tak že jsem to zatím řešil přímým připojením..... zkusíme se obrátit na podporu Microsoftu..... a nebo počkat na nový SW pro Wi-fi...opravdu zatím taky nevím....303 píše:Mám ACER Aspire M3-581TG-53314G52Makk upgradovaný z Win7 na 8. Při používání občas zničehonic vypadne wifi síť. Musím vypnout a zapnout wifi (resp. přepnout na režim v letadle), aby znovu naskočila. Ovladače aktuální z Acer stránek. Zkoušeno na několika wifi sítích (odlišné routery, nastavení).
Díky za tipy