Acer Aspire Timeline Ultra m3
M 3 500GB + SSD 20GB nebo i víc???
Pánové, dotaz na tělo. Je zde z Vás někdo, kdo již měnil msata SSD 20GB, který tento NTB má, za nějaký vyšší, třeba 64 nebo 128GB? Tak, aby se tam umistnil OS a naročnější programy/ třeba Corel/ atd....
-
- občas něco napíše
Mám otázku, ktorá asi nemá problém priamo v Acer M3, ale.
Mám Wifi router a keď sa mi notebook pripája na Wifi, tak napíše že má obmedzený prístup, keď ale mobilom zapnem wifi tak sa mi zrazu na notebooku normálne rozbehne net a všetko funguje.
Skúšal som to už X krát keď sa mi nechytí pripojenie na notebooku, tak zapnem na mobile Wifi a zrazu mi pripojí aj notebook.
Zrejme bude asi chyba v Routeri pri pridelovaní IP adries.
nemá náhodou niekto s týmto skúsenosť?
btw : Začalo to robiť od vtedy keď som nastavil na routeri heslo.
notebook si ho zapamätá a nepýta ho pri prihlasovaní, ale proste napíše že sieť má obmedzený prístup ,no po zapnutí wifiny na mobile všetko zrazu funguje.
Vďaka
a ku sluchátkovému jacku:
Taktiež používam sluchátka dennodenne a žiadne pískanie sa nekoná, takže u mňa tiež OK.
Ale v recenzii na nejakom zahraničnom webe som sa dočítal že s tým mal M3 problém.
Mám Wifi router a keď sa mi notebook pripája na Wifi, tak napíše že má obmedzený prístup, keď ale mobilom zapnem wifi tak sa mi zrazu na notebooku normálne rozbehne net a všetko funguje.
Skúšal som to už X krát keď sa mi nechytí pripojenie na notebooku, tak zapnem na mobile Wifi a zrazu mi pripojí aj notebook.
Zrejme bude asi chyba v Routeri pri pridelovaní IP adries.
nemá náhodou niekto s týmto skúsenosť?
btw : Začalo to robiť od vtedy keď som nastavil na routeri heslo.
notebook si ho zapamätá a nepýta ho pri prihlasovaní, ale proste napíše že sieť má obmedzený prístup ,no po zapnutí wifiny na mobile všetko zrazu funguje.
Vďaka
a ku sluchátkovému jacku:
Taktiež používam sluchátka dennodenne a žiadne pískanie sa nekoná, takže u mňa tiež OK.
Ale v recenzii na nejakom zahraničnom webe som sa dočítal že s tým mal M3 problém.
-
- občas něco napíše
Být tebou tak zkusím v NB smazat heslo z wifi a zkusit to od začátku. (otevřít centrum síťových připojení a sdílení --> spravovat bezdrátové sítě --> klikneš na tu svou a dáš odebrat síť). Pokud by to ani pak nešlo zkusil bych reset routeru a znovu ho nastavit, anebo změnit druh zabezpečení na WEP.
MSI GE60 - 20E
----> i5-4200M
---> 750GB
--> 8GB RAM
-> GTX 765M
----> i5-4200M
---> 750GB
--> 8GB RAM
-> GTX 765M
-
- občas něco napíše
flamer píše:to jsem nezkoučel,ale myslim ze s tim nebude zadny problem
Pokud by to neměl být problém, tak který http://www.alza.cz/pevne-disky/adata/ss ... =3388&po=1 by jsi doporučil, aby 100% pracoval a hlavně tam šel....dík
mirek62 píše:flamer píše:to jsem nezkoučel,ale myslim ze s tim nebude zadny problem
Pokud by to neměl být problém, tak který http://www.alza.cz/pevne-disky/adata/ss ... =3388&po=1 by jsi doporučil, aby 100% pracoval a hlavně tam šel....dík
Nakonec jsem do toho šel a riskl to. Vybral jsem Adata 128GB...... instalace úplně v pohodě .....výsledek? Úplně jinde než původní 20GB.....šlape jak raketa....prostě super.....
Vypadává Wifi
Mám ACER Aspire M3-581TG-53314G52Makk upgradovaný z Win7 na 8. Při používání občas zničehonic vypadne wifi síť. Musím vypnout a zapnout wifi (resp. přepnout na režim v letadle), aby znovu naskočila. Ovladače aktuální z Acer stránek. Zkoušeno na několika wifi sítích (odlišné routery, nastavení).
Díky za tipy
Díky za tipy
-
- občas něco napíše
flyingislife píše:s WIN8 veru nemám skúsenosti.
btw:
kto upgradoval na 6Gb?
Dali by ste mi konkrétny link na RAM ktorú tam máte?
Vďaka(:
Funguje na 100%. http://www.alza.cz/crucial-so-dimm-4gb- ... 342619.htm mám ji tam už měsíc...a ještě je super vyměnit ten 20GB SSD a dát 128GB na kterou nahraješ operační system a programy, náročné na objem....
Re: Vypadává Wifi
303 píše:Mám ACER Aspire M3-581TG-53314G52Makk upgradovaný z Win7 na 8. Při používání občas zničehonic vypadne wifi síť. Musím vypnout a zapnout wifi (resp. přepnout na režim v letadle), aby znovu naskočila. Ovladače aktuální z Acer stránek. Zkoušeno na několika wifi sítích (odlišné routery, nastavení).
Díky za tipy
Tohle se mi stává také, tak že jsem to zatím řešil přímým připojením..... zkusíme se obrátit na podporu Microsoftu..... a nebo počkat na nový SW pro Wi-fi...opravdu zatím taky nevím....