Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
vavroň píše:V modelech GT je klávesnice SteelSeries,která se dělá jen v anglické verzi.Pokud jsou nutně vyžadovány české znaky,dají se dokoupit nálepky..
To mě nenapadlo, moc děkuju!
HP pavilion dv7 6b80ec (17" , čtyřjádro, intel core i7, turbo boost 2,22->3,1 , AMD radeon HD 6770)
Pokud jsou prioritou hry, tak ta GTX660m je na hraně. Na současné hry to ve fullHD stačí (byť často za cenu nižších detailů), ale s ohledem na budoucnost bych bral něco silnějšího (ať už starší gtx670m nebo současnou generaci 670mx, sliGT650? nebo Ati?).
Ohledně velikosti - jestli neplánuješ externí monitor a doprava bude hlavně vozem tak bych bral sedmnáctku.
kalivodec píše:A kdybych se rozhodla investovat víc, tak bych volila Gt: https://www.alza.cz/msi-gt70-0nc-635cz-d364102.htm jenže mi vadí EN klávesnice a to rozhoduje zda si ho koupím. Jde někde koupit s českou?
Těch 10 znaků jsem si zapamatoval za chvilku.Navíc je to daleko robustnější NTB než MSI řady GE.Připlatil bych si.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
kalivodec píše:A kdybych se rozhodla investovat víc, tak bych volila Gt: https://www.alza.cz/msi-gt70-0nc-635cz-d364102.htm jenže mi vadí EN klávesnice a to rozhoduje zda si ho koupím. Jde někde koupit s českou?
Těch 10 znaků jsem si zapamatoval za chvilku.Navíc je to daleko robustnější NTB než MSI řady GE.Připlatil bych si.
ok, díky
HP pavilion dv7 6b80ec (17" , čtyřjádro, intel core i7, turbo boost 2,22->3,1 , AMD radeon HD 6770)
ano, vím o tom, ale zase je to moc daleko, internetovému nakupovaní nevěřím, dlouho to trvá a tak D Radši to koupím v Alfě, budu tam vracet můj starý noťas a rovnou si vezmu i nový
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3