Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Který z těchto notebooků byste vybrali? Případně zda byste nedoporučili nějaký jiný model? Podmínka nákupu je u CZC a cenovou relaci zhruba vidíte dle výše uvedených modelů
Díky za rady a porady
Ahoj
Naposledy upravil(a) RonnDlear dne 03 dub 2013 16:46, celkem upraveno 2 x.
Ten jsem si vyhlídl jako první než jsem začal hledat dál. Takže jsi mou volbu víceméně potvrdil.
SSD bych si za ušetřené peníze koupit mohl, ale je to tam kam strčit? Podle mě bych to tam nedostal, ale případně by šly pořídit navíc nějaké RAM-ky (+4GB)
SSD disk podmínkou určitě neni a za mechaniku nebo HDD bych ho nevyměnil. V případě potřeby bych využil nějaký externí disk s připojením přes USB 3.0...
Jde mi hlavně o tu volbu, který z NTB vybrat. Poslední NTB jsem vybíral už pár let zpátky a za tu dobu se trh nejen výrazně rozšířil, ale hlavně technologie jsou už úplně jinde. Proto je výběr trochu složitější než jsem doufal Spousta výrobců, spousta modelů a podobná cena s podobnými výkony...