Ahoj Všem,
vybírám pracovní notebook pro převážně kancelářskou práci + částečně grafickou (photoshop, indesign, ilustrator atd.). Zatím jsem našel tyto modely:
Acer Aspire V3-573G
Lenovo IdeaPad Z580, šedá
HP ProBook 4540s, stříbrná
HP Envy m6-1140ec, stříbrná
A teď jak se řiká "Babo raď!"
Který z těchto notebooků byste vybrali? Případně zda byste nedoporučili nějaký jiný model? Podmínka nákupu je u CZC a cenovou relaci zhruba vidíte dle výše uvedených modelů
Díky za rady a porady
Ahoj
Pracovní notebook pro grafické práce kolem 15.000Kč bez DPH
Pracovní notebook pro grafické práce kolem 15.000Kč bez DPH
Naposledy upravil(a) RonnDlear dne 03 dub 2013 16:46, celkem upraveno 2 x.
-
- píše často
SSD disk podmínkou určitě neni a za mechaniku nebo HDD bych ho nevyměnil. V případě potřeby bych využil nějaký externí disk s připojením přes USB 3.0...
Jde mi hlavně o tu volbu, který z NTB vybrat. Poslední NTB jsem vybíral už pár let zpátky a za tu dobu se trh nejen výrazně rozšířil, ale hlavně technologie jsou už úplně jinde. Proto je výběr trochu složitější než jsem doufal
Spousta výrobců, spousta modelů a podobná cena s podobnými výkony...
Jde mi hlavně o tu volbu, který z NTB vybrat. Poslední NTB jsem vybíral už pár let zpátky a za tu dobu se trh nejen výrazně rozšířil, ale hlavně technologie jsou už úplně jinde. Proto je výběr trochu složitější než jsem doufal
Spousta výrobců, spousta modelů a podobná cena s podobnými výkony...
jojo nejhlučnější Low cost bussines bude dobrej... Ne ProBook ne protože je porstě hlučný.
Ostatní nemají s pracovním prostředím nic společného. A Vážně babo raď !
Ignorace pravidel. Zatím lock, pokud chceš pokračovat napiš mi jak má vypadat dotaz podle pravidel
Ostatní nemají s pracovním prostředím nic společného. A Vážně babo raď !
Ignorace pravidel. Zatím lock, pokud chceš pokračovat napiš mi jak má vypadat dotaz podle pravidel
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
Probooky jsou sice hlucne, ale u nekterych se to da resit SW, zrovna na 4540s by mel fungovat Notebook FanControl
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 057#322075
Vyhoda E nebo L Thinkpadu je i dostupna konfigurace s displejem s lepsim rozlisenim.
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 057#322075
Vyhoda E nebo L Thinkpadu je i dostupna konfigurace s displejem s lepsim rozlisenim.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“