To je monstrum.Ty rozměry jsou šílené.To bych doma nechtěl.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
No osobně těm 49mm moc nevěřím. Ale nějak jsem nepochopil na co tam dali takovouto klávesnici když to bude ležet většinu času pouze doma. To si přeci mohu takovouto klávesnici případně přikoupit a mám to pohodlnější a jako plus tam mám opěrky rukou Ale jinak zajímavý nápad.
Kdo máte ksichtbuk a zájem, koukněte se na stránky MSI Czeck&Slovak pro detailnější fotky modelu. Pro ostatní tady alespoň zkopíruju foto chlazení. Na krajích jsou GPU, uprostřed mezi nima CPU.
Zbylé RAM, SSD a HDD jsou dostupné po sejmutí krytu nad klávesnicí.
njn díky té klávesnici se muselo asi nějak ochudit chlazení.
Osobně si myslím že se na tom nebude moc dobře psát když si nebudu mít jak dobře opřít ruce. Přece jen ten kdo chce takovou klávesnici tak si může nadoma koupit externí třeba Roccat nebo Razer.
Na to chlazení jsem ostatně zvědav tak jako na to chlazení u CLEVO kde má chladit i7 4790K
Já si nemůžu pomoct, ale to je něco tak ošklivýho.
To už je 100x lepší koupit nějaký malý case, třeba od MSI tu malou kostku a narvat TOP HW...bude to mít lepší výkon, klidně vodní chlazení a poloviční cenu.