[ ODKAZ ]
MSI GT80 Titan
-
Vlastimil91
Kdo máte ksichtbuk a zájem, koukněte se na stránky MSI Czeck&Slovak pro detailnější fotky modelu. Pro ostatní tady alespoň zkopíruju foto chlazení. Na krajích jsou GPU, uprostřed mezi nima CPU.
Zbylé RAM, SSD a HDD jsou dostupné po sejmutí krytu nad klávesnicí.

Zbylé RAM, SSD a HDD jsou dostupné po sejmutí krytu nad klávesnicí.

NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
-
Vlastimil91
njn díky té klávesnici se muselo asi nějak ochudit chlazení.
Osobně si myslím že se na tom nebude moc dobře psát když si nebudu mít jak dobře opřít ruce. Přece jen ten kdo chce takovou klávesnici tak si může nadoma koupit externí třeba Roccat nebo Razer.
Na to chlazení jsem ostatně zvědav tak jako na to chlazení u CLEVO kde má chladit i7 4790K
Osobně si myslím že se na tom nebude moc dobře psát když si nebudu mít jak dobře opřít ruce. Přece jen ten kdo chce takovou klávesnici tak si může nadoma koupit externí třeba Roccat nebo Razer.
Na to chlazení jsem ostatně zvědav tak jako na to chlazení u CLEVO kde má chladit i7 4790K
Bude k tomu i přidělatelná opěrka tak jako bývá u normálních klávesnic, ale kdo ví, jestli se bude dát dokoupit/bude přibalená už u noťasu.
Na to chlazení jsem taky zvědavý,jak se to s takovým výkonem popere, snad budou brzo testy.
Na to chlazení jsem taky zvědavý,jak se to s takovým výkonem popere, snad budou brzo testy.
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)