botovací flashka s GParted a alespoň hdparm
Kód: Vybrat vše
# hdparm -Tt /dev/sdX Kód: Vybrat vše
# hdparm -Tt /dev/sdX A řešil jsi i vyndání toho 9.5mm disku? Já to před pár dny zkoušel s 640GB Samsungem a dovnitř šel, ale ven už ani náhodou. Když jsem nechtěl zničit ten disk nebo SATA konektor, tak jsem musel povolit desku.mirec6.2 píše:...ze sa do x220 da dat 9.5mm disk, mam to vyskusane s 1TB WD10JPVT a 2TB M9T ST2000LM03.
Robil som to prvy krat, musis mi povedat ci spravne.Python.P píše:Mohl bys zkusit změřit rychlosti ? Optimálně tak aby tam něběžel systém?
botovací flashka s GParted a alespoň hdparm
Kód: Vybrat vše
# hdparm -Tt /dev/sdX

Jasne, skusal som to. Ide to tazsie, treba disk trafit do otvoru sachty a pridrziavat ho zvrchu pri vysuvani (pretoze sa vyklapa nahor koli tym vystupkom v otvore sachty), kym nie je mimo sata port. Povolit dosku je zrejme lepsie riesenie, ale my bačovia to robime taktozivan píše:A řešil jsi i vyndání toho 9.5mm disku? Já to před pár dny zkoušel s 640GB Samsungem a dovnitř šel, ale ven už ani náhodou. Když jsem nechtěl zničit ten disk nebo SATA konektor, tak jsem musel povolit desku.mirec6.2 píše:...ze sa do x220 da dat 9.5mm disk, mam to vyskusane s 1TB WD10JPVT a 2TB M9T ST2000LM03.

Používáme cookies pro lepší funkčnost obsahu.