Zdravým všechny moudřejší. Řeším výběr pracovního stoje. Využití čistě kancelářské programy a software k zabezpečovacím systémům. Max. nějaké filmy na dovolené.
Vzhledem k maximální kompatibilitě s potřebným software (programy na nastavení alarmů, kamer přístupových systémů apod.) se bojím Windows 10.
Druhou věc co řeším je typ stroje.
Cesta 1:Klasický notes.
Pakliže pudu cestou klasického notesu tak chci mechaniku a num. klávesnici. Víc je mi tak nějak jedno. Jen aby to nestartovalo týden a trochu slušně to fungovalo.
Cesta 2: 2in1
Vůbec se v tom nevyznám. Mám strach že koupím něco a pak k tomu nebude možné připojit externí disk, flash disk či nějaký USB prográmátor systému. Je to jako klasický počítač nebo spíš jen tablet s klávesnicí? Moc se v tom nevyznám. Ale líbí se mi možnost dotykového provedení a velikost.
Poraďte prosím něco. Zítra to jedu koupit. Potřebuju to celkem narychlo. Nechci žádné dělo a do 10tis se vejdu s přehledem.
Výběr notesu nebo 2in1 do 10 000Kč.
-
- občas něco napíše
Resil jsem podobne, rozhodoval jsem se mezi malym repasem a 2v1 do 10K. Libil se mi na prodejne 11.6" HP 2610p myslim nebo tak nejak malunke vykonne za cca 8K ve slusnem stavu. Na druhou stranu 2v1 maji kvalitnejsi displej navic dotykovy a vykon na office, filmy, web dostatecny. Navic ve volnem case ti na gauc staci tabletova cast. Dale jsou vyrazne mensi a lehci. Jukni sem:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 007#359007
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 007#359007
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
Re: Výběr notesu nebo 2in1 do 10 000Kč.
jakubkaras píše:Zdravým všechny moudřejší. Řeším výběr pracovního stoje. Využití čistě kancelářské programy a software k zabezpečovacím systémům. Max. nějaké filmy na dovolené.
Vzhledem k maximální kompatibilitě s potřebným software (programy na nastavení alarmů, kamer přístupových systémů apod.) se bojím Windows 10.
Druhou věc co řeším je typ stroje.
Cesta 1:Klasický notes.
Pakliže pudu cestou klasického notesu tak chci mechaniku a num. klávesnici. Víc je mi tak nějak jedno. Jen aby to nestartovalo týden a trochu slušně to fungovalo.
Cesta 2: 2in1
Vůbec se v tom nevyznám. Mám strach že koupím něco a pak k tomu nebude možné připojit externí disk, flash disk či nějaký USB prográmátor systému. Je to jako klasický počítač nebo spíš jen tablet s klávesnicí? Moc se v tom nevyznám. Ale líbí se mi možnost dotykového provedení a velikost.
Poraďte prosím něco. Zítra to jedu koupit. Potřebuju to celkem narychlo. Nechci žádné dělo a do 10tis se vejdu s přehledem.
Nemám konkrétní tip, ale na oživování bezpečnostních systemů apod. bych bral klasický noťas. Třeba x220.
Ty aplikace pro to definitivně nebudou dělané na ovládaní dotykem a pokud k tomu 2+1 připojíš klávesnici, tak většina je dělaná na "práci" na stole.
Myslím si, že v tvém případě 2+1 bude k vzteku (soudě dle bráchy co dělá totéž).
Zpět na „Jaký vybrat notebook“