Aspire 5520G-502G25Mi
Aspire 5520G-502G25Mi
Ahojky
Má někdo zkušenosti s tímto NTB?
Chtěl bych si ho poříit, tak hledám někoho, kdo už ví co dokáže
Díky
Má někdo zkušenosti s tímto NTB?
Chtěl bych si ho poříit, tak hledám někoho, kdo už ví co dokáže
Díky
Zdar Lidi teď jsem si koupil ACER Aspire 5520G-502G25Mi (LX.ALT0X.015) - Turion X2, 2048Mb, Geforce 8600 GS. A všechno šlape v pohodě jen se objevuje nepříjemné pískání - stejný problém jako měli lidi u S96S. Nevím jestli to mám vyřešit jako oni, protože mám Turiona místo Core2duo. Nesetkal se někdo se stejným problémem?
Pískání - tak teď jsem tumpachovej. Pískání se objevuje jen někdy při nečinnosti procesoru - a zapojeném adaptéru (třeba i při hibernaci) a to ještě jenom někdy, fakt nevím asi mám vadnej kus, ale jakmile dojde k nějáké činosti (hra, přehrávání videa) tak se už se nic neozývá.
ACER Aspire 5520G-502G25Mi (LX.ALT0X.015) - Turion X2, 2048MB, 250HDD, Geforce 8600GS
hmm tak to je zajimave..mozna to bude tím,že máš adapter blizko lcd obrazovky na notasu....nebo trebas disk....... je toho více co to může dělat
Chuishan píše:Pískání - tak teď jsem tumpachovej. Pískání se objevuje jen někdy při nečinnosti procesoru - a zapojeném adaptéru (třeba i při hibernaci) a to ještě jenom někdy, fakt nevím asi mám vadnej kus, ale jakmile dojde k nějáké činosti (hra, přehrávání videa) tak se už se nic neozývá.