zajímavej kousek vychází z nového konceptu gemstone,obosbně jsem ho nemel v rukách ale nyní si myslím že acery celkove šly v kvalitě velice nahoru je to můj názor....jinak tahle konfigurace za ty peníze.....no neber to
Je to také můj favorit na koupi, nejraději bych pořídil to samé ale na Intel platformě. Je zvláštní, že Acer má nové noteboky v kombinaci AMD/nVidia a Intel/ATI. Já bych nejraději Intel/nVidia!
no reknu ti ze jsem mel formaci intel/ati a musím říct že paráda.výkon velice excelentní,ikdyz to byl pentium-m 1,73ghz /ati x300 s 64mb vlastní pameti......ale opravdu luxus no budes ten notas kupovat s grafikou geforce 8400?
Zdar Lidi teď jsem si koupil ACER Aspire 5520G-502G25Mi (LX.ALT0X.015) - Turion X2, 2048Mb, Geforce 8600 GS. A všechno šlape v pohodě jen se objevuje nepříjemné pískání - stejný problém jako měli lidi u S96S. Nevím jestli to mám vyřešit jako oni, protože mám Turiona místo Core2duo. Nesetkal se někdo se stejným problémem?
No zvolil jsem osvědčeného prodejce -Czechcomputer. Zatím mi neodmítli žádnou reklamaci a ceny jsou taky dobré. Objevil se u někoho to pískání? Nebo mám vadný kus
Bohužel s pískáním ti já moc neporadím, protože si budu kupovat teprve svůj první NTB, ale chtěl bych se tě zeptat na výdrž baterie. Na jak dlouho to s ní vidíš? Díky
Pískání - tak teď jsem tumpachovej. Pískání se objevuje jen někdy při nečinnosti procesoru - a zapojeném adaptéru (třeba i při hibernaci) a to ještě jenom někdy, fakt nevím asi mám vadnej kus, ale jakmile dojde k nějáké činosti (hra, přehrávání videa) tak se už se nic neozývá.
hmm tak to je zajimave..mozna to bude tím,že máš adapter blizko lcd obrazovky na notasu....nebo trebas disk....... je toho více co to může dělat
Chuishan píše:Pískání - tak teď jsem tumpachovej. Pískání se objevuje jen někdy při nečinnosti procesoru - a zapojeném adaptéru (třeba i při hibernaci) a to ještě jenom někdy, fakt nevím asi mám vadnej kus, ale jakmile dojde k nějáké činosti (hra, přehrávání videa) tak se už se nic neozývá.