Notebook do 40k
Re: Notebook do 40k
Vtip je v tom že MSI všude nacpalo zastaralý Intel.Takže to je u mě odepsané.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Co je na tom zastaralé? V několika benchmarcích má nižší aplikační výkon, ale ve hrách nabízí pořád lepší výkon.
Navíc i spotřeba ve hrách je +- stejná, teploty taky.
Takže jako hráče mě zajímá, jaká verze RTX GPU je použita a tam zatím má MSI nejvíce, tedy nejvyšší výkon.
Navíc i spotřeba ve hrách je +- stejná, teploty taky.
Takže jako hráče mě zajímá, jaká verze RTX GPU je použita a tam zatím má MSI nejvíce, tedy nejvyšší výkon.
Asus ROG Strix G18
Jenže NTB není jen na hraní.A já velmi ocením výkon ve více vláknech.A teploty a spotřeba je na straně AMD.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Koukal jsem na notebookcheck, kde je test u Witchera 3 a kombo Intel+RTX3080 má u hry podobnou spotřebu jako kombo AMD+RTX3080 a ta s Intelem má vyšší verzi TDP u GPU.
Je to herní notebook, jestli potřebuješ CPU výkon, koupíš si třeba Clevo s desktop Ryzenem.
Kdybych měl na výběr, tak taky beru AMD CPU, ale když si budu vybírat herní notebook, priorita je nejvyšší verze RTX3080 a to je u MSI GE76.
Je to herní notebook, jestli potřebuješ CPU výkon, koupíš si třeba Clevo s desktop Ryzenem.
Kdybych měl na výběr, tak taky beru AMD CPU, ale když si budu vybírat herní notebook, priorita je nejvyšší verze RTX3080 a to je u MSI GE76.
Asus ROG Strix G18
Píšeme to do každého podobného tématu. Na nic nečekat a kupovat, jen tak nové booky nebudou.
Tady ještě 3 kusy https://www.alza.cz/asus-rog-strix-scar ... 384003.htm
Tady ještě 3 kusy https://www.alza.cz/asus-rog-strix-scar ... 384003.htm
Asus ROG Strix G18
Ktory je lepsi? To msi ge76 ci tento asus? Predsa len za take peniaze to musi byt top
Lenovo Legion 5 PRO
Nejsi v době, kdy potřebuješ koupit a můžeš si vybírat, každopádně kvalitní jsou oba.
Asus ROG Strix G18
Kupuj dokud můžeš.Jelikož těžaři vykupují už i NTB s RTX 3000.
Pěkný kousek a skladem! Viz https://www.alza.cz/lenovo-legion-5-pro ... dq=6317899
Zpět na „Jaký vybrat notebook“