FL90 instalacia WIN XP
nedavej vybrat jednotlivej soubor, ale pridej celou tu slozku a ono ti to vyhodi nabidku s dostupnyma ovladacema. Vyber ten, co psal kubino. OEM Preinstall je, ze Win vykopiruje drivery s $OEM$ slozky a na jednom foru sem cet, ze by to melo byt zapnuty, pokud se pridavaj ovladace pres nLite, ale to nam rekne snad U_Phone jestli to zapnul nebo vypnul
Takže OEM Preinstal jsem nechal, jak je defaultně nastaven-už jen z toho důvodu, že nevim, kde se to mění ...jinak zvolil jsem vybrat jednotlivý ovladač, našel jsem cestu k iahci.inf, vybral ovladač od Kubina a smahnul na win xp sp2 a voala - jo jinak tu složku $OEM$ to nevytvořilo, prostě ty ovladače nLite integroval, takže no problemo
Jeste jedna otazka... kdyz si vybiral v nlitu, co vsechno chces modifikovat (SP, baliky, ovladace, tweaky,...) vybral si jen ovladace nebo si vybral i tu bezobsluznou instalaci...? Protoze kdyz das ciste jen ovladace, tak necha OEM preinstall vypnuty, ale pokud si zapnul bezobsluznou instalaci a nechal defaultni nastaveni te bezobluszne instalace, tak OEM Preinstall je standartne zapnuty.
navod
Myslim, že obrázek může říct víc 1000 slov...jak se říká ...a tak jsem udělal screeny krok po kroku, tak jak jsem v nLite přidal ovladače já. Doufám, že to někomu pomůže;-)
http://www.ukazto.com/img/923267,AHCI_nLite_navod.jpg
http://www.ukazto.com/img/923267,AHCI_nLite_navod.jpg
tak sem si udelal svoji instalacku vytunenou o mrte veci a kikslo mi to hned pri instalaci... disk to naslo nakopirovalo soubory prvni reset pri instalaci a kdyz uz to ma nacitat z disku ten dalsi krok instalace tak to vyhodilo ze z disku nemuze cist... nevite co to v ntlite muze zpusobit?
pak sem dal dal komplet Winy jen s pridanym AHCI a to slo vpoho...
jde mi o tom ze tam je par uzitecnyvh veci na vytuneni co ani nvm kde sou jinde ve winech, cet sem tam neco (ted nvm uplne presne jak to bylo) o spatny detekci USB zarizeni, ze NB zacne vyuzivat obe jadra pri pripojeni, takze bere dvakrat vic stavy a tam se to pres ten tweak necha fixnout... neslyseli ste o tom pripadne jak to fixnout ve winech primo trebas?
pak sem dal dal komplet Winy jen s pridanym AHCI a to slo vpoho...
jde mi o tom ze tam je par uzitecnyvh veci na vytuneni co ani nvm kde sou jinde ve winech, cet sem tam neco (ted nvm uplne presne jak to bylo) o spatny detekci USB zarizeni, ze NB zacne vyuzivat obe jadra pri pripojeni, takze bere dvakrat vic stavy a tam se to pres ten tweak necha fixnout... neslyseli ste o tom pripadne jak to fixnout ve winech primo trebas?
Zdarec, upravil jsem instalačku XPpro v nLitu přesně podle návodu pro "lamy" od U-Phona a jede to bez jakýchkoliv potíží... prostě supr... dík moc chlape, že jsi ho vytvořil
When u r in, u r kissed, when u r out, u r pissed...