FL90 instalacia WIN XP
nedavej vybrat jednotlivej soubor, ale pridej celou tu slozku a ono ti to vyhodi nabidku s dostupnyma ovladacema. Vyber ten, co psal kubino. OEM Preinstall je, ze Win vykopiruje drivery s $OEM$ slozky a na jednom foru sem cet, ze by to melo byt zapnuty, pokud se pridavaj ovladace pres nLite, ale to nam rekne snad U_Phone jestli to zapnul nebo vypnul 
-
U_Phone
Takže OEM Preinstal jsem nechal, jak je defaultně nastaven-už jen z toho důvodu, že nevim, kde se to mění
...jinak zvolil jsem vybrat jednotlivý ovladač, našel jsem cestu k iahci.inf, vybral ovladač od Kubina a smahnul na win xp sp2 a voala
- jo jinak tu složku $OEM$ to nevytvořilo, prostě ty ovladače nLite integroval, takže no problemo
Jeste jedna otazka... kdyz si vybiral v nlitu, co vsechno chces modifikovat (SP, baliky, ovladace, tweaky,...) vybral si jen ovladace nebo si vybral i tu bezobsluznou instalaci...? Protoze kdyz das ciste jen ovladace, tak necha OEM preinstall vypnuty, ale pokud si zapnul bezobsluznou instalaci a nechal defaultni nastaveni te bezobluszne instalace, tak OEM Preinstall je standartne zapnuty.
-
U_Phone
navod
Myslim, že obrázek může říct víc 1000 slov...jak se říká
...a tak jsem udělal screeny krok po kroku, tak jak jsem v nLite přidal ovladače já. Doufám, že to někomu pomůže;-)
http://www.ukazto.com/img/923267,AHCI_nLite_navod.jpg
http://www.ukazto.com/img/923267,AHCI_nLite_navod.jpg
tak sem si udelal svoji instalacku vytunenou o mrte veci a kikslo mi to hned pri instalaci... disk to naslo nakopirovalo soubory prvni reset pri instalaci a kdyz uz to ma nacitat z disku ten dalsi krok instalace tak to vyhodilo ze z disku nemuze cist... nevite co to v ntlite muze zpusobit?
pak sem dal dal komplet Winy jen s pridanym AHCI a to slo vpoho...
jde mi o tom ze tam je par uzitecnyvh veci na vytuneni co ani nvm kde sou jinde ve winech, cet sem tam neco (ted nvm uplne presne jak to bylo) o spatny detekci USB zarizeni, ze NB zacne vyuzivat obe jadra pri pripojeni, takze bere dvakrat vic stavy a tam se to pres ten tweak necha fixnout... neslyseli ste o tom pripadne jak to fixnout ve winech primo trebas?
pak sem dal dal komplet Winy jen s pridanym AHCI a to slo vpoho...
jde mi o tom ze tam je par uzitecnyvh veci na vytuneni co ani nvm kde sou jinde ve winech, cet sem tam neco (ted nvm uplne presne jak to bylo) o spatny detekci USB zarizeni, ze NB zacne vyuzivat obe jadra pri pripojeni, takze bere dvakrat vic stavy a tam se to pres ten tweak necha fixnout... neslyseli ste o tom pripadne jak to fixnout ve winech primo trebas?
Zdarec, upravil jsem instalačku XPpro v nLitu přesně podle návodu pro "lamy" od U-Phona a jede to bez jakýchkoliv potíží... prostě supr... dík moc chlape, že jsi ho vytvořil 
When u r in, u r kissed, when u r out, u r pissed...
-
U_Phone