Toshiba satellite A200-1GH ????
Toshiba satellite A200-1GH ????
Zdravim co si myslite o notasu TOSHIBA Satellite A200-1GH dost se mi zalibil....moc se v tom nevyznam,ale ma nesdilenou grafiku, procesor myslim vic nez slusnej, a paradni design... nebo myslite ze ma cenu si priplacet za core 2 duo procesor?nebo core duo postacuje?? kdyby ste meli typ na protikandidata k k teto toshibe v stejne cenove hladine rad je prozkoumam diky
Len pridam link, snad by to malo byt uz aj povinne
Toshiba odkaz
Tak moj nazor: Ja osobne by som ho asi nekupil. Design je subjektivna zalezitost a mne sa teda vobec nepaci. Grafika dedikovana sice je, ale je to uz momentalne vybehovy typ. V danej cene sa nachadzaju uz aj C2D, pripadne slusne Turiony. Co som videl tuto Toshibu tak tie plasty sa mi tiez velmi nezdali, no a to veko, jedine to lestit kazdu chvilku.
V danej cene by som rozmyslal nad odkaz
Je to sice Acer, voci ktoremu je citit znacnu averziu, avsak je to novy model. Ma pevne sasi, velmi dobru portovu vybavu, vacsi disk, lepsiu grafiku a silny procesor. Su nan pozitivne ohlasy, nie je preco mu neverit.
Otazka je servis.

Toshiba odkaz
Tak moj nazor: Ja osobne by som ho asi nekupil. Design je subjektivna zalezitost a mne sa teda vobec nepaci. Grafika dedikovana sice je, ale je to uz momentalne vybehovy typ. V danej cene sa nachadzaju uz aj C2D, pripadne slusne Turiony. Co som videl tuto Toshibu tak tie plasty sa mi tiez velmi nezdali, no a to veko, jedine to lestit kazdu chvilku.
V danej cene by som rozmyslal nad odkaz
Je to sice Acer, voci ktoremu je citit znacnu averziu, avsak je to novy model. Ma pevne sasi, velmi dobru portovu vybavu, vacsi disk, lepsiu grafiku a silny procesor. Su nan pozitivne ohlasy, nie je preco mu neverit.
Otazka je servis.
Dell Latitude D531
AMD Turion X2 TL-60, 2GB RAM, 120 GB HDD 5400, ATI Radeon X1270, WXGA+ 1440x900 TrueLife, Win XP Pro SP2
AMD Turion X2 TL-60, 2GB RAM, 120 GB HDD 5400, ATI Radeon X1270, WXGA+ 1440x900 TrueLife, Win XP Pro SP2
Zpět na „Jaký vybrat notebook“