Toshiba satellite A200-1GH ????
-
tomass
Toshiba satellite A200-1GH ????
Zdravim co si myslite o notasu TOSHIBA Satellite A200-1GH dost se mi zalibil....moc se v tom nevyznam,ale ma nesdilenou grafiku, procesor myslim vic nez slusnej, a paradni design... nebo myslite ze ma cenu si priplacet za core 2 duo procesor?nebo core duo postacuje?? kdyby ste meli typ na protikandidata k k teto toshibe v stejne cenove hladine rad je prozkoumam diky
Len pridam link, snad by to malo byt uz aj povinne
Toshiba [ ODKAZ ]
Tak moj nazor: Ja osobne by som ho asi nekupil. Design je subjektivna zalezitost a mne sa teda vobec nepaci. Grafika dedikovana sice je, ale je to uz momentalne vybehovy typ. V danej cene sa nachadzaju uz aj C2D, pripadne slusne Turiony. Co som videl tuto Toshibu tak tie plasty sa mi tiez velmi nezdali, no a to veko, jedine to lestit kazdu chvilku.
V danej cene by som rozmyslal nad [ ODKAZ ]
Je to sice Acer, voci ktoremu je citit znacnu averziu, avsak je to novy model. Ma pevne sasi, velmi dobru portovu vybavu, vacsi disk, lepsiu grafiku a silny procesor. Su nan pozitivne ohlasy, nie je preco mu neverit.
Otazka je servis.
Toshiba [ ODKAZ ]
Tak moj nazor: Ja osobne by som ho asi nekupil. Design je subjektivna zalezitost a mne sa teda vobec nepaci. Grafika dedikovana sice je, ale je to uz momentalne vybehovy typ. V danej cene sa nachadzaju uz aj C2D, pripadne slusne Turiony. Co som videl tuto Toshibu tak tie plasty sa mi tiez velmi nezdali, no a to veko, jedine to lestit kazdu chvilku.
V danej cene by som rozmyslal nad [ ODKAZ ]
Je to sice Acer, voci ktoremu je citit znacnu averziu, avsak je to novy model. Ma pevne sasi, velmi dobru portovu vybavu, vacsi disk, lepsiu grafiku a silny procesor. Su nan pozitivne ohlasy, nie je preco mu neverit.
Otazka je servis.
Dell Latitude D531
AMD Turion X2 TL-60, 2GB RAM, 120 GB HDD 5400, ATI Radeon X1270, WXGA+ 1440x900 TrueLife, Win XP Pro SP2
AMD Turion X2 TL-60, 2GB RAM, 120 GB HDD 5400, ATI Radeon X1270, WXGA+ 1440x900 TrueLife, Win XP Pro SP2
-
CeCo
Zpět na „Jaký vybrat notebook“