Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
krasna diskuze teda....... mi se jeden acer pokazil, dostal jsem novy a ten jsem prodal a ten kdo ho koupil si ho nemuze vynachvalit !!!!! a ja si ipet koupil acera a nemam vůči nemu ani slovíčko !!!! ....pánové vy někteří jen slyšíte a tom ale nikdo acera nemel a nemá s ním zkušeností !!! až si ho ohmatáte a zkusíte tak pak sem muzete psat na tohle forum neco o acerech....taky bych mohl nařknout ostatni značky že jsou to shity !!!!!!!!!!!! nikdy jsem nic krome acera nezkousel ale muzu to rict kdyz to tady kazdy píše ! hnus opravdu......jinak HP pavilona má kamos a nesla mu dvd mechanika a usb..... PO MĚSÍCI SE mu vratil ze servisu a VADA NENALEZENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takze peknej maras.......jen mu prehrali bios a mysleli ze to spraví........ takze i to Slavných toshibách jsem taky slysel svoje ale nebudu tady vykřikovat co si myslím nebot jsem to jen a jen slysel a nikdy jsem toshibu nemel moznost vyzkouset ! a nebudu tady psát ze tohshiba je s*it !!!! to jsou nazory inteligentu opravdu-----
Taky by ta diskuze mohla být na téma: Dá se koupit rozumný notebook pod 50 litrů?
Kvalitu musí někdo zaplatit. A až budete mít příležitost vidět pod jak velkým tlakem trhu jsou výrobci, tak Vám to brzy dojde. Já jsem prošel různými firmami, které se zabývají výrobou hardwaru a softwaru a nedělám si iluze.
----------------------------------------------------------------------------------------
Takže znovu: Dá se koupit kvalitní notebook pod 50 litrů? Odpověď zní: Ne.