Acer AS5520G-502G25Mi vs. Toshiba Satellite A200 1M8
krasna diskuze teda....... mi se jeden acer pokazil, dostal jsem novy a ten jsem prodal a ten kdo ho koupil si ho nemuze vynachvalit !!!!! a ja si ipet koupil acera a nemam vůči nemu ani slovíčko !!!! ....pánové vy někteří jen slyšíte a tom ale nikdo acera nemel a nemá s ním zkušeností !!! až si ho ohmatáte a zkusíte tak pak sem muzete psat na tohle forum neco o acerech....taky bych mohl nařknout ostatni značky že jsou to shity !!!!!!!!!!!! nikdy jsem nic krome acera nezkousel ale muzu to rict kdyz to tady kazdy píše ! hnus opravdu......jinak HP pavilona má kamos a nesla mu dvd mechanika a usb..... PO MĚSÍCI SE mu vratil ze servisu a VADA NENALEZENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takze peknej maras.......jen mu prehrali bios a mysleli ze to spraví........ takze i to Slavných toshibách jsem taky slysel svoje ale nebudu tady vykřikovat co si myslím nebot jsem to jen a jen slysel a nikdy jsem toshibu nemel moznost vyzkouset ! a nebudu tady psát ze tohshiba je s*it !!!! to jsou nazory inteligentu opravdu-----
Taky by ta diskuze mohla být na téma: Dá se koupit rozumný notebook pod 50 litrů?
Kvalitu musí někdo zaplatit. A až budete mít příležitost vidět pod jak velkým tlakem trhu jsou výrobci, tak Vám to brzy dojde. Já jsem prošel různými firmami, které se zabývají výrobou hardwaru a softwaru a nedělám si iluze.
----------------------------------------------------------------------------------------
Takže znovu: Dá se koupit kvalitní notebook pod 50 litrů? Odpověď zní: Ne.
Kvalitu musí někdo zaplatit. A až budete mít příležitost vidět pod jak velkým tlakem trhu jsou výrobci, tak Vám to brzy dojde. Já jsem prošel různými firmami, které se zabývají výrobou hardwaru a softwaru a nedělám si iluze.
----------------------------------------------------------------------------------------
Takže znovu: Dá se koupit kvalitní notebook pod 50 litrů? Odpověď zní: Ne.
dá i nedá.............. www.vbi.cz tam si nakonfiguruj svuj book........no co se tyka kvality nevim ale vykonn je špica urco
Zpět na „Jaký vybrat notebook“