ASUS F3KA-AP012
peter125 píše:centos:
,,Myslím, že by mělo být defaultně zapnuté. Přepínaní oken je dole na liště, konkrétně flip3D, klasické jde přes alt+tab"
To viem,ale nemá sa to nejako dať prepnúť na Aero?Neviem
Aale šak mne sa nejako ten disk rozdelil.Na jednom mieste je OS tam je napísané voľných 74GB a ďalšie 75GB voľných.Tak nejako.To budem môcť inštalovať iba na ten prázdny,alebo čo?Ako to lepšie nastavým bez preinštalovania Windowsu?
Asi nevím, co myšlím tím "přepnout na Aero". Samotné přepínání oken nemá s Aerem nic společného, Aero jsou především průhledné prvky (vršky oken, pravá strana nabídky start a vlastně celá start lišta).
Měnit velikost disku můžeš v omezených možnostech přes Ovládací panely > systém a údržba > vytvořit a formátovat oddíly na pevném disku, anebo přes speciální programy, funkční by měl být linuxový gparted (live cd). Ukládat můžeš samozřejmě kam chceš, jen v případě reinstalace win přijdeš i o data na jejich oddíle, což řeší system-only partition..
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
A přihodím ještě dotaz. Zvukovka by tu měla být Realtek HD, to značí i 24bit zvuk? Ve Správci zvuku je nastavený výchozí 16bit ..eergh.. zrovna se na to dívám a těch 16bit je u digitálního výstupu (ve kterém mám mimochodem zrovna pichnuté sluchátka, nevím, co je na nich digitálního.. o zvuk sem se začal zajímat nedávno a tohle mi uteklo ), 24bit je u reproduktorů (oba mají 48kHz). Používám foobar2000 a tam v Output device nastavený Primární ovladač zvuku (jsou tam i Realtek HD reproduktory i Realtek HD digital output což je, předpokládám, při absenci jakéhokoliv jiného zdroje zvuku to stejné) a kvalitu nastavenou na 24bit.
Trochu se v tom ztrácím, nemá někdo zkušenosti? V pondělí jdu kupovat nové sluchadla (Sennheiser PX 100), tak bych je rád co nejlíp využil..
Trochu se v tom ztrácím, nemá někdo zkušenosti? V pondělí jdu kupovat nové sluchadla (Sennheiser PX 100), tak bych je rád co nejlíp využil..
ASUS F3Ka, Arch linux
mna by to zaujimalo tiez, ked dam digital output, nehraje nic ani cez sluchadla ani cez repro..... je to daka zrada?? robil som to podla postupu na stranke asus, ako aktivovat digital output a nic.....
potom som preinstaloval ovladac zo stranky realtek a ziadna zmena, proste cez digital output to nehraje - skusal som video aj mp3 a nic, moc sa do toho nevyznam, ale ked to ma hrat, tak by mohlo.....
zatial este pozistujem nejake info a potom uvidime...
potom som preinstaloval ovladac zo stranky realtek a ziadna zmena, proste cez digital output to nehraje - skusal som video aj mp3 a nic, moc sa do toho nevyznam, ale ked to ma hrat, tak by mohlo.....
Naposledy upravil(a) candyman666 dne 22 říj 2007 16:50, celkem upraveno 1 x.
Dobra zprava pro ty co maji radi winXP
na www.asus.as u verze bez OS nabizeji instalaci winXP tudiz i ovladace na nej musej existovat!!!!
http://www.asus.as/inshop/scripts/group ... upOrder=-1
na www.asus.as u verze bez OS nabizeji instalaci winXP tudiz i ovladace na nej musej existovat!!!!
http://www.asus.as/inshop/scripts/group ... upOrder=-1
candyman666 píše:mna by to zaujimalo tiez, ked dam digital output, nehraje nic ani cez sluchadla ani cez repro..... je to daka zrada?? robil som to podla postupu na stranke asus, ako aktivovat digital output a nic.....
Zapni si v biosu to pípání na začátku... už nevím jak se to jmenuje a restart se mi nechce:-) Pak jde ten output. A jestli nechceš aby ti to při startu pípalo, tak to tam jde zeslabit... Měl jsem s tým taky problém a už jsem ho chtěl posílat na reklamaci.