Michal27 píše:Ja si stojim za tim, ze Rko neni kvalitnejsi nez T a ze jeho kvalita je od dob minulych uz nic moc. A jen o magnesiovem ramu to taky neni - jak pise Puppy - zakladni deska se po.... i v modelu s mg ramem a v plastaku klidne vydrzi. Nerikam, ze Rko je Acer, ale s mnoha levnymi bussines modely jinych vyrobcu je naprosto srovnatelne. A zrovna ja bych dal tomu Hp prednost
samozrejme, ze Rko nie je kvalitnejsie ako T. ale po skusenostiach so starymi IBM thinkpadmi a s novymi od Lenova nemam preco si mysliet, ze by kvalita thinkpadov isla dole. btw tie chybove thinkpady co spomina puppy boli este "original" od IBM. sam s tym mam skusenost (odisla mi tak T40) takze mam daleko od toho tvrdit, ze thinkpady su bezchybne notebooky.
ani nechcem tvrdit, ze R nejako vyrazne vynika nad business notebookmi inych znaciek. co sa tyka napr. HP 6510b/6710b tak tie su s R61 porovnatelne a v niecom ma vyhodu HP a v niecom Lenovo (vid iny moj prispevok dnes) a detto Lifebooky od FSC. kazdy si moze vybrat podla toho co povazuje za dolezitejsie.
len som reagoval na "ale dnesni masove rozsirena Rka uz si s kvalitou netykaji" co urcite pravda nie je a tiez na to co naznacoval BlackKnife, ze "znizenie kvality" Rkovej rady by malo byt sposobene tym, ze to prebralo Lenovo.