ahoj nevite nahodou nekdo jak zjistim heslo na HDD nebo jak Zformatovat HDD na kerej neni pristup... v notebooku muj chytrej bracha zahesloval v biose HDD a nevi heslo ani on a pri zapnuti pred bootovanim chce zadat heslo HDD.. nejde snim nic udelat pomuze vymena HDD?... dekuji
Zkusil bych servis, ale predpokladam ze to neco bude stat... a nebo vyreklamovat rozbity disk, ale k tomu ti zamerne nebudu rikat vic. Mozna by byl i zpusob jak ho zformatovat, ale to by bylo asi hodne srani, opravdu hodne.
kolik je tvymu brachovi?
vcera mi jeden neumytej nabizel v hospode za 50,- mobil.
taky malyho brachu neuhlidali, kdyz tam psal novy heslo.
asi to maj ty brachove z tech vanoc
nechci davat notebook do servisu a zaplatit 4000 za opravu to si radej koupim novej a vetsi disk. jen nevim jestli to pude kdyz je to zaheslovane v biose. nebo ten bios neco nahraje na ten disk... vazne nevim ale myslim si ze vymena disku pomuze.... brachovi je 13
Šikovný bratr. Co jsem se dočetl, tak to vypadá na opravdovou legraci. Prý nejde použít disk ani nikde jinde a prdel je, že když se pokusíte do toho notebooku strčit jiný disk tak je velká pravděpodobnost, že ho notebook zamkne taky. https://www.pwcrack.com/harddisk.shtml Pokud je notebook v záruce, tak hurá do servisu. A nebo hledat, hledat... ale riziko co to přináší nechám na vlastním uvážení.
Otázka zní co to je za notebook? Hard Disk? Asi bude nutné hacknout BIOS. Co se týče přehrávání BIOSu. Tak to bude taky "legrace". Jde se dostat do BIOSu? A tím pádem zvolit jiné bootovací médium např. FLASH disk.
Bohužel jsem zjistil, že asi přehráním biosu se nic nevyřeší. A moje rada zní: SERVIS. Zkuste zavolat na jejich hot-line. Nemyslím si, že by si za to účtovali nějakou horentní sumu. Pokud je notebook v záruce tak si myslím, že to nebude až takový problém. Minimálně řeknou co s tím.
Lidé co vědí co s tím nebudou ve většině případů tyto informace moc publikovat a výrobci se s tím taky nebudou moc "chválit".
hmmm tak to je super... to sem zrovna nechtel... asi to skusim ale az za to budou chtit cca 4000 tak se na to vykaslu a koupim si novej stejne tenhle ten notebook sezenu novej za 10500kc. dekuji vsem za pomoc!!!!