uf precetl jsem celych 28 stran tohoto prispevku a koukam jako blazen
kupoval jsem tenhle notasek diky cene a necekal jsem zadne zazraky.
takze po zakoupeni sel hned partition s linuxem do vecnych lovist a instalacka win xp pro, nainstalovani vsech ovladacu a prvni testiky.
uf to co vsichni pisete hry to byla slideshow, nechtel jsem tomu moc verit tak jsem si zacal hrat . reinstal par blbosti a nakonec jsem prisel ze na tenhle notas jsou neuveritelne odflaknute ovladace grafarny, ani se nesnazte tam cpat origos ovl. od acer , nezahrajete si ani cs.1.6, takze reinstal na nejnovejsi omegy
http://www.omegadrivers.net/ a svete div se vse slape jak ma , hraju fear, bioshock,cs source vse slape jako hodinky , zadne zaseky nic ( samozrejme ze takovy bioshock si nezahrajete 1280x800 na to zapomente , ale slusnych 1024 stredni detaily taky neni k zahozeni), jsem s timto notasem docela spokojeny az na tolik proflaklou vydrz baterie , nevydrzi opravdu vubec nic

, jeste vam sem hodim vysledek z 3d marku 05, a co bych mel par dotazu : 1. umi ta vypalovacka dvouvrstve dvd ? 2. kdyz jsem nahral novej bios prestal mi fungovat touchpad , ma nekdo taky takovej problem ?