Aspire 5101AWLMi TURION 2,0GHZ nastaveni grafiky ati x1300
reknu ti to tak........ penizky bych už mel dávno, ale jelikoz tatinek chtel co nejvice usetrit tak si z notebooku odecetl DPH a takže notebok je napisany na firmu a acer mi penize vratit nemuze,bohuzel !! nabidli mi novej kus aspire 5102awlmi akorat ten je v horsi konfiguraci , ten jsem nechtel a udelal jsem chybu, mel jsem ho vzit !jinak zacinal jsem na aspire 1652wlmi a ten odesel do vecnych lovist bohuzel ten mi uplne vyhovoval ! to byl stoj . No reknu to tak ,ten aspire 1652 byl 3x v servise a dostal jsem aspire 5101awlmi , a ten byl už 4x v servise a tedka asik bohuzel pujde po páté ale jako predchozi opravy byly v poho.......vse opraveno do týdne takže notebok moc dlouho necestoval, ale sere me to jako tekda když na tom notebooku pustim hru tak na 100% odvařím grafiku bo na ní není chladič , a ventilator aby ji uchladil tak jede na plne otacky zbytecne ......no katastrofa.a s tim že mi zaměnili windows xp media center za xp home o tom radsi ani nebudu mluvit taky jsem mel tedka pozadavek aby byl windows přehrán na původní ale ta operátorka si vse napsala po svém jak ona tomu rozumela a to nejdulezitejsi ji tam chybelo
Tak bych jim rekl, at mi nabidnou moznost si vybrat z portfolia notebook, ktery by odpovidal porizovaci cenou tomu tvemu. Coz by znamenalo, ze nemuze mit horsi konfiguraci. Kazdopadne se hadej a volej a nakonec ti musi vyhovet. Ja bych to hnal az na sdruzeni pro ochranu spotrebitele.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
no s tím výberem to je takove zajimave..........oni mi nabidnou nejaky notebook a ja jim dam svoji nabidku kterea je cenove stejna akorat jinej model a oni proste že ne , že tohle neexistuje , to co oni nabidnou je smerodatne a nic jineho nepripadá v ůvahu proste ! tak mi to bylo receno a jesste mi rekli že muzu byt rád co mi nabízí nebot na tohle nemám jakož to firma právo !! jo tohle je jednání jako prase ......no jako nemužu chtit adekvatni nahradu puvodní cene to bych chtel moc ale kdyz ten aspire 5102 co mi nabizeli byl za 18 000bez dph a jak chtel 5103 za nejakych 18 200 bez dph a proste NE mi rekli.....jako puvodni notas stal 22 000 bez dph pred rokem......... no nevim jak to vybiraj tu náhradu ale i tak by me to docela zajímalo
Tak to bych docela rád věděl, kde jsi ten Acer kupoval. Koupil jsem Aspire 5101AWLMi za 21.600 s DPH (zhruba, drobný teď z hlavy nevím) někdy koncem listopadu 2006. Pravda, hned mi odešel podsvětlení displeje (vada z výroby) ale během týdne jsem ho měl zpátky a od té doby naštěstí běhá. Buď máš levé ruce a nebo prostě hodně velkou smůlu. Tipoval bych ten pech
no ja ho dostal na vánoce výmenou za aspire 1652wlmi a tu cenu beru od acer z ceníku............. jinak 22 000 stal pred rokem ten muj aspire 1652wlmi...... no reknu ti to tak......mam pech...........bo notebook zitra cestuje do servisu , nebot jsem si stezoval na jejich servis a tak mi volali a po dlouhé debate mi bylo sdeleno ze mi pro nej prijedou a vse bude resit nejaký nadrizený tech techniku............levé ruce nemam,kdyz tam hošánci z aceru nedaji chladič na grafiku tak za to ja hold nemůžu !!!!
uf precetl jsem celych 28 stran tohoto prispevku a koukam jako blazen
kupoval jsem tenhle notasek diky cene a necekal jsem zadne zazraky.
takze po zakoupeni sel hned partition s linuxem do vecnych lovist a instalacka win xp pro, nainstalovani vsech ovladacu a prvni testiky.
uf to co vsichni pisete hry to byla slideshow, nechtel jsem tomu moc verit tak jsem si zacal hrat . reinstal par blbosti a nakonec jsem prisel ze na tenhle notas jsou neuveritelne odflaknute ovladace grafarny, ani se nesnazte tam cpat origos ovl. od acer , nezahrajete si ani cs.1.6, takze reinstal na nejnovejsi omegy http://www.omegadrivers.net/ a svete div se vse slape jak ma , hraju fear, bioshock,cs source vse slape jako hodinky , zadne zaseky nic ( samozrejme ze takovy bioshock si nezahrajete 1280x800 na to zapomente , ale slusnych 1024 stredni detaily taky neni k zahozeni), jsem s timto notasem docela spokojeny az na tolik proflaklou vydrz baterie , nevydrzi opravdu vubec nic , jeste vam sem hodim vysledek z 3d marku 05, a co bych mel par dotazu : 1. umi ta vypalovacka dvouvrstve dvd ? 2. kdyz jsem nahral novej bios prestal mi fungovat touchpad , ma nekdo taky takovej problem ?
kupoval jsem tenhle notasek diky cene a necekal jsem zadne zazraky.
takze po zakoupeni sel hned partition s linuxem do vecnych lovist a instalacka win xp pro, nainstalovani vsech ovladacu a prvni testiky.
uf to co vsichni pisete hry to byla slideshow, nechtel jsem tomu moc verit tak jsem si zacal hrat . reinstal par blbosti a nakonec jsem prisel ze na tenhle notas jsou neuveritelne odflaknute ovladace grafarny, ani se nesnazte tam cpat origos ovl. od acer , nezahrajete si ani cs.1.6, takze reinstal na nejnovejsi omegy http://www.omegadrivers.net/ a svete div se vse slape jak ma , hraju fear, bioshock,cs source vse slape jako hodinky , zadne zaseky nic ( samozrejme ze takovy bioshock si nezahrajete 1280x800 na to zapomente , ale slusnych 1024 stredni detaily taky neni k zahozeni), jsem s timto notasem docela spokojeny az na tolik proflaklou vydrz baterie , nevydrzi opravdu vubec nic , jeste vam sem hodim vysledek z 3d marku 05, a co bych mel par dotazu : 1. umi ta vypalovacka dvouvrstve dvd ? 2. kdyz jsem nahral novej bios prestal mi fungovat touchpad , ma nekdo taky takovej problem ?
jelikož tenhle kousek nevlastím už, ale měl jsem ho tak celej etn problém byl v recovery !!!!!! porušená image mela na svedomí chyby s grafikou a tak........jinak pak se to opravilo a bylo vse OK!!!! pred půl rokem jsem ho prodal a ten kdo ho vlastní si ho nemůže vynachválit jo vypalka umi dvouvrstva DVD bez problémů, no s tim biosem ti nepovím ale touchpad se zapíná tlačítkem FN+F7 (myslím) a taky se tím dá vypnout jinak proč jsi daval new bios když ti vše jede OK???